Nyhedsbrevet Bolignyt

Danmarks dyreste lejlighed er solgt

Skrevet af Boliga.dk (9. januar 2013)


Lejligheden på Amagertorv var udbudt til 23 mio. kr. Her ses boligens private tagterrasse. Foto: Lützau


Det går bedre med salget af københavnske ejerlejligheder, men det hører alligevel til sjældenhederne, at de allerdyreste af slagsen bliver handlet efter blot tre måneder.

I september sidste år blev der sat prisrekord på ejerboligmarkedet med udbuddet af en 23 mio. kr. dyr ejerlejlighed på Amagertorv i København, og selv om udbudsprisen var den højeste, der nogensinde er registreret i hovedstaden, skræmte det tilsyneladende ikke køberne væk.

Liebhavermægler Kristian Lützau, som stod for salget af lejligheden, bekræfter nemlig over for Boliga, at boligen er er blevet solgt til en - indtil oplysningerne dukker op i tinglysningsregistret - hemmelig pris.

Mest besøgte i 2012
Lejligheden tiltrak sig stor opmærksomhed, da den kom på markedet, og den strøg direkte ind på en førsteplads over de mest besøgte lejlighedsannoncer på Boliga i 2012 med over 31.000 klik.

Der er næppe nogen tvivl om, at langt de fleste ikke ville være i nærheden af at kunne betale prisen, men så kunne de til gengæld lade sig fascinere over boligens 93 kvadratmeter private tagterrasse med udsigt til Storkespringvandet, elevatoren, der går direkte til lejligheden, seks franske altaner, aircondition, gulvvarme og 100 pct. usynlige stealth-højttalere.

Skal overgå diskret rigmands køb
Hvis boligen skal skrive sig ind som den dyreste handlede lejlighed nogensinde, skal den overgå salget  af en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed, der blev solgt i Tuborg Havnepark i Hellerup i 2008 for 24.650.000 kr.

Køberen var den diskrete rigmand og stifter af shipping-selskabet Clipper Group, Torben G. Jensen.

Se billederne af den nu solgte luksuslejlighed på Amagertorv

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.