Nyhedsbrevet Bolignyt

Har du vundet i lotto? Her er Danmarks dyreste lejligheder

Skrevet af Boliga.dk (3. december 2017)


g class="size-full wp-image-44744" src="https://i.boliga.org/dk/bcdn/wp/2017/11/Ejerlejligheder.jpg" alt="Foto: Home Hellerup // Claus Borg & Partner" width="580" height="327" />

Foto: Home Hellerup // Claus Borg & Partner

Der skal en god gevinst, en flot arv eller en ualmindelig velvoksen lønindkomst til, hvis man fremover vil spejle sig i sit dørskilt på en af disse eksklusive adresser.

Med priser på den pæne side af 17 millioner kroner er det nemlig landets allerdyreste udbudte lejligheder for øjeblikket.

Ikke så overraskende ligger de alle i eller lige nord for hovedstaden, hvor boligpriserne traditionelt er landets højeste.

I København er de kvadratmeterpriser, ejerlejlighederne i år er handlet for, nået op over 38.000 kr., hvilket er det højeste i kommunen nogensinde.*

Se Danmarks dyreste lejligheder her

Strandpromenaden, København Ø

Danmarks for øjeblikket dyreste lejlighed ligger helt ud til Øresund ved Svanemøllen i København.

Ejerlejligheden er helt nybygget fra i år og er ifølge salgsannoncen 354 kvadratmeter stor. Pladsen fordeler sig på tre plan og syv værelser. Dertil kommer en stor terrasse.

Pris: 19,5 mio. kr.

Se lejligheden her

Hambros Alle, Hellerup
Hambros Alle - Home Hellerup kopi
Foto: Home Hellerup

Også på Hambros Alle, hvor nogle af landets dyreste ejendomme ligger, kan man for øjeblikket blive ejer af en af de mest eksklusive lejligheder inden for landegrænserne.

Lejligheden beskrives i salgsopstillingen som “herskabs” og har blandt andet en spisestue med plads til mange gæster, walk in-closet og adgang til egen have.

Pris: 17,9 mio. kr.

Se lejligheden her

Strandgade, København K
Strandgade - Claus Borg & Partner
Foto: Claus Borg & Partner

207 kvadratmeter i fjerde sals højde og udsigten til Nyhavn og Operaen er sandsynligvis blandt årsagerne til, at denne lejlighed i Københavns inderste indre er at finde blandt landets dyreste.

Lejligheden har elevator, der fører direkte op i lejligheden og blandt andet også walk in-closet, fransk altan og fire værelser.

Pris: 17,75 mio. kr.

Se lejligheden her

 

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.