Nyhedsbrevet Bolignyt

Her er fem landejendomme til kup-priser

Skrevet af Boliga.dk (7. december 2017)


Foto: Mæglerfirma Asger Larsen / John Frandsen Aars


For nogen er det storbylivet med kaffedates, bybiler, naboer både oppe, nede og til siderne og storbystemningen, der trækker.

For andre er det mere den friske luft på landet, en noget mere behørig afstand til naboerne og plads til at holde selv store husdyr, der er drømmen.

Men hvad end du er til det ene eller det andet, kan alle disse ejendomme sikkert få dig til at tælle nullerne en ekstra forundret gang.

Her får du nemlig hundredevis af kvadratmeter og store grunde til de samme priser, som du cirka kan få en kvart toværelses på Københavns broer for.

Fem landejendomme til under 500.000 kroner:


 

Østergade 53, Gedsted - 499.000 kr. 

Ostergade 53, Gedsted
Foto: John Frandsen Aars

Denne lystejendom ligger i Gedsted tæt på Limfjorden. Her får man  159 kvadratmeter bolig og en grund på næsten 4,6 hektar.

Stuehuset rummer blandt andet en vinkelstue og et køkken med spiseplads. Huset trænger dog, ifølge mæglerens salgsannonce, til en kærlig hånd.

Se ejendommen her
Vestermarksvej 32, Åbøl - 475.000 kr. 

Vestermarksvej, Abol
Foto: Mikkelsens Ejendomskontor I/S

Denne ejendom er opført helt tilbage i 1875 og rummer blandt andet en bolig med 161 kvadratmeter og en staldbygning, der er godt hundrede kvadratmeter større.

Huset ligger på en 9.150 kvadratmeter stor grund, hvorpå der er anlagt have og gårdsplads.

Se ejendommen her
Tykhøjetvej 63, Smidstrup - 395.000 kr. 

Tykhojetvej 63, smidstrup
Foto: RealMæglerne Maiken Nørtoft

Denne ejendom er ifølge mægleren et perfekt projekt til gør-det-selv-folket: Stuehuset trænger nemlig til en gennemgribende renovering.

For de knap 400.000 kroner får man her en villa på beskedne 90 kvadratmeter, der dog ligger på en hele 12.000 kvadratmeter stor grund cirka 10 kilometer fra Give.

Se ejendommen her
Stratvej 16, Bramming - 298.000 kr. 

Også her skal ærmerne smøges op - der er nemlig tale om et håndværkertilbud i “meget dårlig stand” på 128 kvadratmeter.

Ejendommen ligger i den lille Esbjerg-forstad Bramming, og på den 1,5 hektar store grund er der desuden udbygninger og skøn natur.

Se ejendommen her
Jebjergvej 15, Svoldrup - 295.000 kr. 

Jebjergvej 15, Svoldrup
Foto: Mæglerfirma Asger Larsen

Denne nedlagte landbrugsejendoms stuehus er ifølge mæglerens salgsopstilling til nedrivning, hvis man da ikke har mod på at totalrenovere kvadratmeterne.

For de knap 300.000 kroner får man desuden flere udhuse, ét der tidligere har været brugt til beboelse, og en stor grund med egen sø og en lille skov som nabo.

Se ejendommen her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.