Nyhedsbrevet Bolignyt

Her er sommerhusene, der hitter på tvang

Skrevet af Boliga.dk (8. februar 2017)


Foto: iTvang.dk


Udbuddet af fritidshuse, der bliver begæret på tvangsauktion, er langt fra så stort som på det almindelige boligmarked, hvor ejendommene bliver solgt i fri handel.

Beliggenhederne er ofte heller ikke blandt landets absolut mest attraktive, ligesom standen på ejendommene, der handles på tvang, også jævnligt er at finde i den knap så vedligeholdte ende af skalaen.

Men ikke desto mindre er der nogen af husene, der præcis som på det almindelige frie boligmarked tiltrækker langt flere interesserede blikke og mulige købere end andre.

Af de fritidshuse, der lige nu er begæret på tvang, er det mest sete således blevet vist præcis dobbelt så mange gange som gennemsnittet, mens det næststørste sommerhushit på tvangsmarkedet netop nu er vist over 500 gange mere end gennemsnittet.*

Se de fem sommerhuse, der er vist flest gange her:

Lindevænget 23, 8340 Malling
Vist 1.764 gange


Lindevaenget_WP
Foto: itvang.dk

Dette træ-sommerhus er 93 kvadratmeter stort og ligger ved Ajstrup Strand nær Malling lige syd for Aarhus.

I huset er der køkken og stue i direkte forbindelse med hinanden og tre værelser, hvor overnattende feriegæster kan tilbringe nætterne.

Ifølge salgsopstillingen på itvang.dk fremstår huset i pæn stand.

Se sommerhuset her

Norgesvej 26, 3310 Ølsted

Vist 1.412 gange


Norgesvej_WP
Foto: itvang.dk


Sommerhuset her har allerede været på 1. auktion, hvor der bare blev budt 1 kr. på det 50 kvadratmeter store feriehus i Ølsted lige ved vandet i Roskilde Fjord.

Ejendommen indeholder et spisekøkken, flere mindre værelser, badeværelse med bruseniche.

Derudover er der en terrasse, til når det danske vejr viser sig fra sin pæne side, og en brændeovn til når det modsatte er tilfældet.

Se sommerhuset her

Nordvestvej 39, 9370 Hals

Vist 889 gange


Nordvestvej_WP
Foto: itvang.dk


På 1. auktion blev der budt 80.000 kr. på dette sommerhus i Hals, der ligger ved indsejlingen til Limfjorden i Aalborg Bugt.

Sommerhuset har en offentlig ejendomsvurdering på 440.000 kr. og et boligareal på 55 kvadratmeter.

Indendøre er der kombineret stue og køkken med brændeovn, to soveværelser og badeværelse, mens der udendøre er en lukket terrasse og en carport.

Se sommerhuset her

Strandgårdsvej 22, 9340 Asaa

Vist 830 gange


Strandgaardsvej_WPFoto: itvang.dk

Fritidshuset her ligger i sommerhusområdet i Gerå på Kattegat-kysten nordøst for Aalborg.

Huset er knap 100 kvadratmeter stort og på pladsen findes der bl.a. køkken-alrum, stue, fire værelser og et badeværelse med tørretumbler og vaskemaskine.

Udendøre er der et plads nok til at tage et slag krocket - grundarealet, der hører til huset, er nemlig godt 1.600 kvadratmeter stort.

Se sommerhuset her

Vestre Tværvej 81, 8543 Hornslet
Vist 750 gange


Vestre Tvaervej_WPFoto: itvang.dk

Dette fritidssted ligger i sommerhusområdet 'Havhusene' tæt på vandet i Løgten Bugt i den inderste krog mellem Aarhus og Ebeltoft.

Sommerhuset er 86 kvadratmeter stort og har desuden et udhus på knap 20 kvadratmeter.

Indendøre findes stue, køkken, badeværelse og flere soveværelser.

Ejendommen har stået ubeboet gennem en længere periode - og trænger derfor til en kærlig hånd og en god plæneklipper.

Se sommerhuset her

*Boliga har beregnet det gennemsnitlige antal visninger, som de fritidshuse, der netop nu er begæret på tvang, har fået på www.itvang.dk pr. d. 6. februar 2017.  

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.