Nyhedsbrevet Bolignyt

Max 2 millioner kr.: Her får du liebhaver-blær på budget

Skrevet af Boliga.dk (9. februar 2017)


Foto: Danbolig Struer / EDC Kronholm & Slangerup


Det er ikke altid, pengepungen kan følge med drømmene.

I hvert fald ikke hvis alle liebhaver-ønskerne kommer med et ufravigeligt krav om en beliggenhed tæt på hovedstaden.

Det område hænger nemlig sjældent sammen med ønsker om både liebhaverdetaljer og priser, der er til at betale.

Men det er ikke kun i de eksklusive strandvejs-postnumre langs Nordsjællands kyst, at man kan få de ligeledes attraktive elementer, der kan forsøde dagligdagen gevaldigt.

Rundt om i landet ligger der nemlig huse ekviperet med liebhavernes yndlings-detaljer, men til priser du knap nok får en to-værelseslejlighed for i hovedstaden.

Privat tennisbane:
Hovedgaden 70, Gesten - 1.995.000 kr. 


hovedgaden_gesten_edc_kronholm_&_slangerup_WP
Foto: EDC Kronholm & Slangerup

Det er ikke mange mennesker, der kan tegne striberne op og tage grusskoene på til et slag tennis på egen matrikel.

Men denne knap 300 kvadratmeter store villa i Gesten nær Kolding kommer med lige netop den mulighed. Ejendommen sælges nemlig med privat tennisbane.

Selve huset er gennemgående istandsat bl.a. med køkken i åben forbindelse med stue, brændeovn og tre store værelser.

Se villaen her

Vinkælder:

Tornager 10, Struer - 1.195.000 kr. 

tornager_struer_danbolig_struer_WP
Foto: Danbolig Struer

At kunne gå et smut i kælderen og finde den helt rette årgang, mens maden så småt bliver til ovenpå, er også en af de helt store liebhaver-prioriteter.

I dette 260 kvadratmeter store hus, der har en kælder på over 100 kvadratmeter, er der allerede indrettet en afdeling til formålet.

Foruden den livsforsødende kælder er villaen forsynet med en parklignende have, der er udsigt over fra ejendommens terrasse.

Se villaen her

Havudsigt:
Gl Røsnæsvej 10, Kalundborg - 1.595.000 kr. 


gl_rosnaesvej_danbolig_kalundborg_WP
Foto: Danbolig Kalundborg

De kystnære placeringer falder ofte i huskøbernes smag, og i Kalundborg på Sjællands vestkyst kan dette hus, der ligger på en grund med udsigt til Storebælt, indfri drømmene om havudsigt.

Villaen er 113 kvadratmeter stor og totalrenoveret i 2015, så der i dag er fem rum fordelt på to plan.

I stuen er der opmuret pejs, og i forlængelse af det ene soveværelse er der både walk in-closet og badeværelse.

Se villaen her

Kæmpe grund:
Mølgårdsvej 82, Havbro, Aars - 1.195.000 kr.


molgaard_maeglerfirmaet_asger_larsen_WPFoto: Mæglerfirmaet Asger Larsen


Med en grund så stor at man kan blive væk i sin egen have ligger denne landejendom, der for øjeblikket er til salg i Vesthimmerlands Kommune.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1677, men er dog løbende opdateret og renoveret, så den i dag fremstår med et nyere køkken og en stor spisestue med direkte adgang til haven.

I alt er der 480 boligkvadratmeter og en have med otte hektar jord, der blandt andet står med et parklignende område og et naturareal langs den gennemløbende bæk.

Se villaen her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.