Nyhedsbrevet Bolignyt

Fem gode råd til snerydningen

Skrevet af Boliga.dk (5. december 2012)


Foto: iStockphoto


Sne er smukt, når det daler ned fra himlen, men dødirriterende, når det ligger på fortovet foran parcellen.

I disse dage falder årets første fnug, og så er det bare om at få dem fjernet igen.

Her får du nogle gode fif til, hvordan du gør det lidt lettere for dig selv.

1.  Din sneskovl skal være bred, men den må ikke være for tung. En skovl fremstillet af krydsfiner eller plastik er fungerer glimrende.

Hvis der er faldet så meget sne, at du bliver nødt til at skovle sneen op i en vold,  skal du lave et hul i volden på mindst en meter. Det gælder også, hvis der i forbindelse med rydning af vejen er opstået en snevold langs fortovet.

2. Gnid en smule olie på sneskovlen. S undgår du, at sneen klæber sig til skovlen, især hvis der er tale om tøsne.

3. Få sneen væk så hurtigt som muligt. Jo mere den stampes ned, des vanskeligere bliver det at fjerne den. Gå derfor i gang med snerydningen, umiddelbart efter snevejret er stoppet.

4.  Sørg for at gruse eller salte aftenen inden sneen falder.

Du kan spare på saltet ved at bikse en saltlage sammen i stedet for at strø det ud med hånden eller skovlen. Forholdet skal være én del salt og fire dele lunkent vand. Husk at røre rundt i saltlagen jævnligt, så saltet ikke falder til bunds.

5.  Fordel grus eller salt jævnt - det skåner overfladen og mindsker risikoen for glatføre.

[caption id="attachment_39598" align="alignnone" width="580"]Foto: iStockphoto Foto: iStockphoto[/caption]

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.