Nyhedsbrevet Bolignyt

Ny lejlighed stormer ind som den dyreste i hele landet

Skrevet af Boliga.dk (10. januar 2018)


Foto: Claus Borg & Partner


Panoramaudsigt, plads og pragt.

Tre af de helt dyre p'er, når vi taler boligmarkedet. Og alle tre finder man da også i den lejlighed, der netop er stormet ind som den dyreste til salg i hele landet.

For udsigten er til søerne i København, pladsen er på gigantiske 616 kvadratmeter, og der er fyldt med pragtdetaljer som fx porcelænsovne i en af de højloftede stuer.

Prisen lander da også et stykke over, hvad de fleste nok vil kunne betale for hjemmet. 23,7 millioner kroner koster den unikke herskabsbolig på Østerbro - men så får man også to hele etager i en klassisk ejendom på en attraktiv placering i hovedstaden.

Snedkerkøkken og vindeltrappe

Lejligheden ligger nemlig på 4. og på 5. sal - og de to etager er forbundet af en vindeltrappe i den nederste af disses entré.

Har man ikke alene en stor pengepung med, men også smag for det luksuriøse, så vil lejligheden nok kunne leve op til selv de mest forvæntes krav. Den beskrives af liebhavermægleren Claus Borg & Partner, der står for salget, nemlig som "helt enestående".

Og det helt enestående ses blandt andet ved, at der både er pejsestue, opholdsstue med porcelænsovne, spisestue, snedkerlavet spisekøkken og et utal af værelser - mens der er en hel etage ovenover med endnu flere værelser.

Skal bylivet på Østerbro i København kombineres med udelivet er der desuden både mulighed for at etablere en stor altan og en tagterrasse.

Se den dyreste lejlighed her

Næstdyreste er også ny

I samme kvarter er der desuden kommet endnu en lejlighed til salg, som i et par dage nåede at bære titlen som den dyreste.

to

Bag disse mure finder man landets næstdyreste lejlighed. Foto: Lokalbolig Østerbro

Udsigten her er til Øresunds blå bølger - noget man vil kunne beskue fra alle nybyggede plan i den 354 kvadratmeter store lejlighed. Der er både stue, køkken-alrum og seks værelser - og hele herligheden beskrives af mæglerne, LokalBolig Østerbro, som "måske en af de mest eksklusive lejligheder i Danmark".

I selve ejendommen er der desuden træningsfaciliteter med sauna og massagerum til. Og prisen for en sådan lejlighed lige ved stranden? Ja, den er 19,5 millioner kroner.

Se den dyreste lejlighed her


Og den næstedyreste her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.