Nyhedsbrevet Bolignyt

Nyt fra toppen: Her er Danmarks dyreste lejlighed - og den ligger ikke i København

Skrevet af Boliga.dk (23. februar 2018)


Foto: EDC Hjort


Hellerup, Østerbro. Østerbro, Hellerup.

Det kan hurtigt blive meget enslydende, hvis man lader øjnene glide ned af listerne over landets dyreste lejligheder. For der er to bydele, der har sat sig ualmindelig tungt på toppen af prislisterne.

Men nu har Hellerup skubbet naboområdet Østerbro ned på en andenplads.

Det er med havudsigt, masser af plads og en attraktiv beliggenhed som et udpluk af de bolig-finesser, man får med, hvis man køber den dyre adresse i området Tuborg Havn.

Og som det jo er på boligmarkedet, så koster det, hvis man ikke alene vil have beliggenheden - men også kvadratmeterne.

Lejligheden er sat til salg for 26 mio. kr. - den rette pris for en lejlighed på den adresse, siger ejendomsmægleren til Boliga:

- Vi sælger mange lejligheder i Tuborg Havn, og vi har netop udbudt denne uforlignelige  lejlighed til 26 millioner kroner, hvilket er markedsprisen for denne lejlighed. Vi forventer, at lejligheden bliver handlet i det niveau, siger Hanne Bengtsen fra EDC Hjort.

Lystbådehavn og udsigtsterrasser

For selvom Tuborg Havn kan lyde nærmest folkeligt med sin reference til sin fortid som havn for netop ølmærket, så er det alt andet end det.

Området ligger direkte ud til Øresund, og køber man den netop udbudte lejlighed, vil man fra en af sine to store terrasser kunne nyde udsigten til både Sverige og lystbådene, når de vender retur fra en dag på sundet.

Skulle det danske vejr ikke arte sig, så er der heldigvis 262 kvadratmeter bolig med både "sundstue" med brændeovn, spisestue og flere værelser.

Ligesom nøglen til hoveddøren ikke er den eneste, der følger med i handlen. Også en til en privat badebro vil man få overdraget, hvis man køber lejligheden.

Men selvom københavnerbydelen Østerbro ikke længere ligger helt til tops, så er den solidt placeret til tops på prislisterne som hjemstavn for både den næstdyreste og den tredjedyreste lejlighed.

De blev begge blevet sat til salg i begyndelsen af året - til henholdsvis 23,7 og 19,5 millioner kroner.

Se den dyreste lejlighed her

Læs mere om de næsten-dyreste her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.