Nyhedsbrevet Bolignyt

På boligjagt? Her er landets dyreste veje

Skrevet af Boliga.dk (5. februar 2018)


Foto: Maria Stiehler, Unsplash.com


Drømmer du om et nyt hus, drømmer du sikkert også om et bestemt sted i landet, et bestemt lokalområde, distrikt eller en bydel. Måske har du sågar også ønsker til, om dit nye hjem skal ligge øst eller vest for handelsstrøget eller nord eller syd for skoven.

Men det er nok i de færreste tilfælde, at det er selve gaden, der kommer til at spille den helt afgørende rolle i boligsøgningen.

Og dog.

For med mindre dit boligbudget hører til i den rigtig, rigtig flotte ende - er der nogle gader, der er lukket land for almindelige pengepunge.

En helt ny opgørelse fra boligsiden Boliga viser nemlig, at husene på landets ti dyreste veje er vurderet til kvadratmeterpriser på mellem 57.400 og 45.800 kroner.*

Og som om det ikke var nok, hører det naturligvis også til regnestykket, at ejendomme ofte sælges til priser, der ligger over den offentlige vurdering.

Hovedstadens dyreste veje

Lader man de boligsøgende øjne glide ned over adresserne, der sandsynligvis er udenfor økonomisk-rækkevidde, tegner der sig hurtigt et klart billede af hvilke områder, man nok ikke skal stikke næsen op efter.

Danmarks dyreste veje ligger nemlig alle på nær en enkelt placeret som trinnene på en stige mellem Strandvejen i Hellerup lige nord for København og Øresunds eksklusive kyst over en strækning, der blot er små to kilometer lang.

Dyrest er kvadratmeterne på Richelieus Alle i Hellerup, hvor ejendommene ifølge tal fra Boliga koster 57.389 kroner pr. kvadratmeter. Dernæst kommer Marievej, Sigridsvej, Bengtasvej og Lemchesvej, mens vi skal helt ned på toplistens tiendeplads for at finde den eneste højdespringer i landet, der ikke ligger i Hellerup.

Her finder man nemlig Skodsborg Strandvej - cirka ti minutter længere nordpå - og med kvadratmeterpriser på lige knap 46.000 kroner.

Alle landets dyreste veje har således hjemme i Region Hovedstaden, mens det er Ved Stranden i Aarhus-forstaden Egå, der med priser på 40.500 kroner er den nærmeste konkurrent.

Her kan du se landets dyreste veje

*Boliga har opgjort landets dyreste veje baseret på den offentlige vurdering på veje med min. 10 boliger.

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.