Nyhedsbrevet Bolignyt

Plads til hele slægten: Her er landets allerstørste huse

Skrevet af Boliga.dk (6. januar 2017)


Foto: Thobo-Carlsen & Partnere A/S & Bernstorffestate


Har du udråbt 2017 til at blive året, hvor du investerer i de ekstra kvadratmeter, du savner derhjemme?

Så er der god grund til at læse videre.

For selvom langt de fleste af de knap 34.000 villaer, der for øjeblikket er til salg rundt om i landet, breder sig over mindre end 200 kvadratmeter, er der også en stribe huse, der har bedre plads.

Meget bedre plads.

230 villaer er således mere end dobbelt så store, og ser man på det hus, der har absolut mest plads, når antallet af kvadratmeter helt op omkring fire cifre.

Se de fem største huse, der er til salg netop nu herunder

 1. Fruerstuevej, Svendborg - 943 kvadratmeter


Fruerstuevej_WP
Foto: Thobo-Carlsen & Partnere A/S

Med knap 950 boligkvadratmeter og tilhørerende 250 kvadratmeter kælder er denne villa, der ligger på Fruerstuevej i Bellevue, Svendborg, det største hus, der lige nu er til salg på boligmarkedet.

Huset rummer 21 værelser og er blandt andet opført med tårn og spir.

Udbudsprisen lyder på 6.950.000 kr.

Se villaen her

2. Kidnakken, Maribo - 780 kvadratmeter

kidnakken_WP
Foto: danbolig Maribo

11 værelser, der fordeler sig på 780 kvadratmeter, er størrelsen, der skal til, for at kalde sig Danmarks næststørste villa udbudt offentligt til salg netop nu.

Prisen lyder på 3.995.000 kr., og for det beløb får man en villa, der oprindeligt var hjem for den daværende direktør for Maribo Sukkerfabrik.

Se villaen her

3. Måhavevej, Holeby - 735 kvadratmeter 

maahavevej_WP
Foto: Ejendomsmægler Thomas Porse

Også her er der rigeligt med plads til at blive væk fra hinanden. I alt får man 735 kvadratmeter bolig ud af en investering i denne ejendom i Holeby nær Rødby på Lolland.

Og den nye køber bliver næppe den eneste, der har leget gemmeleg på adressen. De to bygninger, som man her har mulighed for at købe, er nemlig en del af den gamle Torslunde Skole.

Ejendommen er udbudt til 1.645.000 kr.

Se villaen her

4. Gellerupvej, Varde - 709 kvadratmeter 

I Varde nær Esbjerg ligger denne herregård, der også har kvadratmeter nok til både den store børnefamilie og den pladskrævende hobby.

Ejendommens 17 værelser fordeler sig på intet mindre end 709 boligkvadratmeter, som en ny køber kan rykke sit møblement ind på for en pris på 11.500.000 kr.

Se villaen her

5. Egtoftevej, Vedbæk - 683 kvadratmeter


egtoftevej
Foto: Bernstorffestate

Her er plads nok til et flygel i stuen, der ligger i åben forlængelse med "rummet", der er sparet væk i de fleste andre planløsninger: det indendørs pool-område.

I alt er der 683 kvadratmeter at komme efter i denne villa, som ligger i Vedbæk nord for København.

Huset blev udbudt til salg i december for 14.995.000 kr.

Se villaen her

*Boliga har ikke medtaget land- eller domicilejendomme samt ejendomme, der hovedsageligt bruges til erhverv. 

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.