Nyhedsbrevet Bolignyt

Se den svimlende pris: Alexandra sælger sin luksusvilla

Skrevet af Boliga.dk (10. februar 2016)


Alexandra vil have 25 mio. kr. for sin villa. Foto: Nils Meilvang/Lützau


Alexandra og prinserne er på udkig efter et nyt hjem.

Onsdag valgte den 51-årige grevinde at sætte sin 356 kvadratmeter store luksusvilla på ydre Østerbro til salg for den svimlende sum af 25 millioner kroner.

Dermed kan hun se frem til en kæmpegevinst, hvis huset bliver solgt til udbudsprisen, eftersom hun efter skilsmissen med  Prins Joachim fik overdraget huset kvit og frit, og der kun er tinglyst lån 6.195.000 kr. ifølge tingbogen.

Det er liebhavermægleren Kristian Lützau, som står for salget af villaen på Svanemøllevej, men han ønsker ikke at svare på spørgsmål om ejendommen eller dens beboere.

- Jeg kan bekræfte, at ejendommen er til salg. Ellers har jeg ikke yderligere kommentarer, siger han til Boliga.

Ren luksus
Der er ikke billeder inde fra selve huset, men ifølge salgsopstillingen er der tale om en hvidpudset palæejendom opført i 1904 med røde teglsten og en grund på 1.176 kvadratmeter.

Villaen indeholder blandt andet to etager med kælder og en udnyttet loftsetage fordelt på bl.a. overdækket ankomstparti, hall med trappeløb til 1. sal, gæstetoilet og stort køkken/alrum.

Derudover er der  to stuer en suite, den ene med direkte udgang til en opholdsterrasse og spisestue med udgang til overdækket terrasse samt en vinkælder.

Boligen er omkranset af en hvidpudset mur, og en høj bøgehæk mod Svanemøllevej afskærmer huset fra nysgerrige blikke.

Jan Fog stod for salget
Ejendommen ligger på Svanemøllevej på grænsen mellem Hellerup og Østerbro - et område, der er kendt for at huse en perlerække af luksusvillaer.

Grevinde Alexandra flyttede ind i det store, hvide palæ  på Svanemøllevej 15 i 2005, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Den nu afdøde kendis-mægler Jan Fog stod for salget af villaen, der indbragte sælgeren 7.250.000 kr.. I dag er ejendommen vurderet til 9,65 mio. kr.

Overtog huset kvit og frit
Det var ikke Grevinde Alexandra selv, pungede ud med de familieindgraverede mønter, men derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som Prins Joachim på daværende tidspunkt ejede.

Året efter overtog hun huset kvit og frit som en del af ægtepagten med Prins Joachim.

Grevinden har siden da boet i den fashionable bolig med Martin Jørgensen, som hun blev gift med i 2007, og som hun nu skal skilles fra.

Se boligen her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.