Nyhedsbrevet Bolignyt

Ugens bolig: Dette hus koster 95.000 kr.

Skrevet af Boliga.dk (6. februar 2013)


Huset i Øster Ulslev er kategoriseret som et håndværkertilbud. Foto: Home


Bevæger man sig lidt væk fra de større byer, falder priserne ganske drastisk, og nogle steder kan det lade sig gøre at blive boligejer for under 100.000 kr.

Således koster denne uges bolig blot 95.000 kr. og er dermed på en delt andenplads over de billigste villaer på landsplan.

Overvejer man at købe huset, bør man dog lige være opmærksom på et par ting.

Ifølge mægleren skal man nemlig udskifte taget og i øvrigt have hænderne rigtigt skruet på, da boligen kræver en del istandsættelse.

Desuden skal man have lyst til at flytte til Øster Ulslev på Lolland.

Se boligen her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.