Nyhedsbrevet Bolignyt

Ugens bolig: Svinedyr Klampenborg-villa på tvang

Skrevet af Boliga.dk (21. november 2012)


Gulstensvillaen blev senest handlet i 1992 for tre mio. kr. Foto: itvang.dk


Huse på tvangsauktion bliver stort set altid handlet til en pris, der ligger langt under den offentlige vurdering.

Og derfor er det måske lige nøjagtigt den handelsform, som man skal kigge efter, hvis man har planer om at erhverve en bolig, der ellers ville ligge langt fra ens købsbudget.

Med en offentlig vurdering på 11 mio. kr. hører denne uges bolig til i den dyre ende, og skulle man være interesseret i at forfølge drømmen om at kup, skal man møde op til auktionen den 4. december i Lyngby Ret.

Boligen er en klassisk arkitekttegnet gulstensvilla fra 1955 med sortglaseret tegltag, og det ligger på en stille villavej i Klampenborg tæt på en lille sø. Huset fremstår - ifølge auktionsopstillingen - i fin vedligeholdelsesstand.

Der hører desuden have og en stor terrasse til ejendommen.

Se flere billeder af ejendommen her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.