Nyhedsbrevet Bolignyt

Versailles-drømme? Her får du (næsten) din egen park til kuppris

Skrevet af Boliga.dk (29. november 2017)


Foto: home Svendborg, danbolig Bent Kohls & danbolig Langeland


Der findes de haver, som mest af alt er en græsplæne omringet af en bøgehæk, og så er der de haver, hvor man finder lysthuse, store blodbøge og ældgamle rhododendron.

Det er de haver, der næsten er for meget til betegnelsen have, og som nærmere bør smykke sig med titlen af park.

Det er også i boliger, som er noget mindre pompøse end Marselisborg Slot, at man kan finde unikke - og ganske store - haver. Ligesom det absolut ikke kræver en millionapanage at få råd til sin egen version af ens favorit-park.

Boliga har her samlet fire parklignende haver - der alle koster under to millioner kroner

Villa i Hesselager

HesselagerWP

Foto: home Svendborg v. Jens Storm

De færreste kan nok fremvise eget gadekær mellem bunddække og frugttræer, men i den store have her kan man finde et sådant - ligesom der er et  ildsted.

På den store grund på mere end 4.000 kvadratmeter er der også en murermestervilla, som med stuk, rosetter og pejs godt kan matche den parklignende have.

Pris: 1.795.000 kr.

Se endnu mere til villaen her

Villa i Fårup

FaarupWP

Foto: home Randers v. Peder Jakobsen

Store træer, smuk beplantning og en beliggenhed direkte på til naturen. Der er park-smæk for alle skillingerne i det nordjyske, hvor man finder denne firlængede landejendom på en stor grund på 4.934 kvadratmeter.

Der er også en gårdhave, en gårdsplads og selvfølgelig flere udhuse. I dem finder man blandt andet en gildesal og et lydstudio.

Pris: 1.995.000 kr.

Se haven - og huset - her

Villa i Løgstrup

LogstrupWP

Foto: danbolig Bent Kohls

For mange haveelskere vil det nok krible i de grønne fingre, når de ser hvad denne have byder på af bede, buske og træer. En havedam er der sågar også i de grønne omgivelser.

Det er ikke alene haven, der er stor, det er selve boligen også - og så er der flere bygninger til ejendommen.

Pris: 1.795.000 kr.

Se mere til herligheden her

Villa i Tranekær

TranekaerWP

Foto: danbolig Langeland

Stor grund - stor bolig - stor mulighed for at nyde naturen.

For ikke alene går haven direkte op til skoven - der er også frugttræer, terrasser og en nyttehave i den store park, der hører til huset. Ikke alene er der både plads og pragt udendøre. For selve huset bliver beskrevet som havende "flot arkitektur".

Pris: 1.195.000 kr.

Se mere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.