Nyhedsbrevet Bolignyt

Vild med vand og privatliv? Her får du privat strand til spotpris

Skrevet af Boliga.dk (15. februar 2017)


Foto: EDC Ejendomsgruppen/Ivan Eltoft Nielsen


Der er intet som en dag på stranden.

Men foretrækker man at have sand og vandkant i fred for valfartende turister, begynder mange nok at forestille sig nullerne stille sig på række på salgsopstillingen.

Inden tankerne måske vandrer videre til de lange dage, der skal spenderes i en kontorstol, før finanserne rækker til et strandstykke, der tilhører en selv eller grundejerforeningen.

Men skub tankerne væk - for man kan sagtens få "privat strand" uden at skulle hive et tocifret millionbeløb ud af bankbogen.

Boliga har her samlet tre boliger, der giver dig egen strand til under to millioner kroner.

Her får du privat strand til spotpris:

Direkte til havet:


Sortevej_foto_edc_ejendomsgruppen

Foto: EDC Ejendomsgruppen

Med en beliggenhed blot 65 meter fra vandkanten er der her rig mulighed for at nyde friske jordbær til lyden af bølgeskvulp. Da der både er udsigt og adgang til Limfjorden.

Huset ligger i Oddesund Nord, hvor orienteringen ofte går mod våde aktiviteter som surfing, fiskeri efter hornfisk og sild samt sejlads.

Pris: 995.000 kr.

Se mere til stranden - og ejendommen - her.

Sommerhus med privatliv:


HejreWP

Foto: home Køge

På en naturgrund i Strøby kan man finde dette sommerhus, hvor foreningen har en privat strand. Der er altså rig mulighed for at nyde sand og vand.

Det rødmalede træhus byder blandt andet på en stue med brændeovn og to værelser. Desuden hører der et anneks til ejendommen.

Pris: 995.000 kr.

Se sommerhuset her

Skab dit eget drømmehjem:


Egebjergvej_foto_ivan_eltoft_nielsenWP

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Panoramaudsigt over Isefjorden. Det lyder måske uopnåeligt, hvis hjemmet også skal være perfekt, men det er muligt.

Der er nemlig udbudt en strandgrund til salg, hvor du vil nyde kun at have 40 meter til vandkanten og privat strand. Desuden er man tæt på naturskønne omgivelser.

Pris: 1.345.000 kr.

Se grunden her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.