Landsdele - Boliga.dk

Find trygt hjem – uanset hvor du drømmer om at bo

Danmarks landsdele og egne breder sig bredt: Små lejligheder på Nørrebro i København, hvor der pladsen til trods er rigeligt rum til venner og hygge. Klassiske villaer i Sønderjylland, hvor turen til bageren søndag morgen går direkte gennem Danmarkshistoriens vingesus ved Dybbøl Mølle. Traditionelle gule huse i Skagen, hvor øllen serveres kold – og rejemaden smager, som den altid har gjort.

Uanset hvor i landet, man drømmer om at bo, er der noget for enhver smag og mange pengepunge: Nordjylland – Danmarks nordligste landsdel, byder eksempelvis på alt fra parcelhuskvarterer, liebhaverlejligheder i millionklassen ved Aalborgs havnefront og sommerhuse i det verdenskendte surferområde Klitmøller.

I den modsatte ende af Jylland – helt nede sydpå – gør det samme sig gældende; fra lækre, havnenære ejerlejligheder i Vejle til store landejendomme ved Ribe, Tarm og Vojens og attraktive sommerhuse ved Vadehavet – hvor der skulle være plads til at snuppe et par østers inden middagen.

Selvom København og Aarhus og deres respektive opland også repræsenterer et bredt boligmarked med små lejligheder i latinerkvartererne og kæmpestore liebhaverboliger med havudsigt har områdernes store prisstigninger og høje handelsaktivitet sat lidt flere begrænsninger for landsdelenes boligsøgende. Det kan således være nødvendigt at gå på kompromis med størrelsen, udtrykket eller standen på den nye bolig for at få lige den beliggenhed, man her drømmer om – hvis boligbudgettet ikke hører til i den allerhøjeste ende.