Fyn - Boliga.dk

Find din nye bolig på Fyn

Nogenlunde midt i landet findes Fyn, der lokker med et yderst alsidigt boligmarked; fra liebhavervillaer med tårnhøje priser i første række til havet og til små, fine ejerlejligheder midt i Odense og enorme landejendomme på naturskønne egne.

De senere år har Fyn således trods sin beliggenhed i Danmarks næstbilligste region; Syddanmark – toppet massevis af boliglister med store godser og landejendomme udbudt til salg for helt op til 90 millioner kroner.

Med små 470.000 indbyggere henvender landsdelen Fyn sig dog også til et bredere boligsøgende publikum. I løbet af de seneste fem år har de otte kommuner, der ligger på selve øen, sammen med Langeland og Ærø Kommune haft et stigende antal hushandler.

Billigst er det for øjeblikket at bosætte sig i Langeland Kommune, hvor et gennemsnitligt hus i 2020 blev solgt for godt 6.300 kroner pr. kvadratmeter. Mens Odense og Svendborg både har det højeste antal hushandler og områdets højeste priser på henholdsvis næsten 18.200 og 13.900 kroner pr. kvadratmeter.

Drømmer man om et hus i Odense – den fynske hovedstad – skal der således betales lidt over 2,7 millioner kroner for et hus på 150 gennemsnitlige kvadratmeter.