Kommuner
PreviousNext
Sponsoreret af Esbjerg Kommune

LIVET I ESBJERG KOMMUNE

Esbjerg Kommune byder på alt lige fra landlig idyl til storbyens pulserende liv. Esbjerg er en helt ung storby, og by og havn fejrer i 2018 150 års jubilæum. Der er kun en halv time fra Esbjerg til Ribe, der er Nordens ældste by.

I Esbjerg Kommune finder du både strand og skov, mellem finkultur og streetart og mellem højt tempo og ro til fordybelse. Der mangler bestemt ikke muligheder I de seneste år er der kommet et stærkt internationalt miljø i Esbjerg, hvor der i indre by i alt bor ca. 75.000 mennesker. Byen tiltrækker hvert år store events, store koncerter og årlige festivals.

I app'en EsbjergLive finder du en eventkalender og kan også få overblik over de mange foreninger, spillesteder, cafeer osv.
Se også mere på www.esbjerglive.dk.

Hvis du er interesseret i selv at bygge din drømmebolig, så tjek endelig de mange spændende byggegrunde, der er til salg i hele Esbjerg Kommune. Se dem alle på www.byggegrunde.esbjergkommune.dk

VI TAGER GODT IMOD DIG

Esbjerg Kommune har en særlig Tilflytterservice, hvor tilflyttere kan få råd og vejledning om fx. karrieremuligheder. Her er du altid velkommen. Læs mere på www.nyiesbjerg.dk

Boliger og grunde til salg

Se stort kort
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.