Kommuner
PreviousNext

Farup

Vadehavslandsbyer i marsklandskabet

Ved Farup ligger de tre landsbyer Kærbøl, Farup Kirkeby og Nørre Farup. Kærbøl og Farup Kirkeby er vokset sammen, og de tre landsbyer har mange fælles aktiviteter sammen med andre mindre landsbyer i nærheden. I området omkring Farup ligger nogle mindre søer og vandløb. Farup ligger ved Vestersø og ud til det åbne marsklandskab mod sydvest. Det skaber liv i byen.

I Farup Kirkeby, Kærup og Nørre Farup finder man et stærkt sammenhold og masser af gåpåmod, hvilket blandt andet ses i udviklingen af nye muligheder i den nedlagte skole. Mange samles omkring Logitrans Hallen i Farup Kirkeby og omkring idrætsforeningen, der tilbyder fodbold, håndbold, volleyball, hockey, gymnastik, badminton og aerobic. Specielt borger- og gymnastikforeningen og den gamle skole er vigtige dele af byens nerve. Mange er desuden aktive i jagtforeningen.

I Farup er der en årlig landsbyfest, boldaftener, fastelavn, juletræsfest og hobbyudstilling. Derudover arrangerer Q gruppen under FSBG Farup Borger- og Gymnastikforening forskellige kulturelle arrangementer, koncerter og foredrag. Også de nærliggende landsbyer byder på flere arrangementer som petanque, cykelhold, fælles skovvandring, Sankt Hans, rundboldturnering og byfest ved Gildesalen i Hillerup.

Se præsentationen af byen her
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.