Kommuner
PreviousNext

Gørding

Grøn by i bevægelse

Gørding tiltrækker mange børnefamilier, og her findes mange forskellige typer boliger samlet i familievenlige kvarterer med børnevenlige veje. Byen har flere rekreative områder og gode faciliteter for børn og unge. Byens torv, som går under navnet Stationspladsen, giver et naturlig centrum i byen, og tæt på byens centrum finder man Verdensskoven med stier og skov.

Det skaber liv i byen. Byens idræts- og kulturcenter danner i høj grad rammen om byens fælles aktiviteter for især børn og unge. Forsamlingshuset bruges også ofte til byens aktiviteter, og blandt andet holder den lokale teaterforening til her. Områderne omkring den nye mountainbikebane i skoven og åen er populære og bruges til mange aktiviteter som leg, orienteringsløb, fiskeri og kano. Gørding holder en årlig byfest og en årlig julefrokost. Derudover er der mange sportsaktiviteter som for eksempel gymnastikopvisninger.

Gørding har et rigt handelsliv med flere muligheder for dagligvarehandel. Der findes en parkour-bane og mange andre street-faciliteter til de unge. Gørding opvarmes delvist ved hjælp af et flisfyr og et solvarmeanlæg, som giver billig varme til byens indbyggere.

Se præsentationen af byen her
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.