Kommuner
PreviousNext

Jernved og Jernvedlund

Grøn og levende landsby

Jernved og Jernvedlund ligger ved Kongeådalen omkranset af mindre skove og natur. Byen består af de to bydele Jernved og Jernvedlund. De rekreative områder omkring byen giver gode muligheder for friluftsliv, ridning og lystfiskeri. De mange småveje giver byen en helt speciel charme.

Der bor mange børnefamilier i Jernved og Jernvedlund. I byen finder man primært ældre villaer i områder med landsbymiljø og parcelhuse på store matrikler i grønne omgivelser. Derudover er der enkelte udlejningsboliger såsom rækkehuse. I hele området nær byen finder man desuden mange nedlagte landbrug. Der er god adgang til naturen omkring byen og gode cykelstier til Gredstedbro og Bramming. Det skaber liv i byen Jernved og Jernvedlund er præget af sammenhold og et miljø, som skaber meget engagerede indbyggere, der for eksempel i fællesskab har etableret Aktivitetshuset.

I øjeblikket arbejder de på at skabe et nyt kulturhus. Byen er dynamisk og byder på mange aktiviteter som for eksempel foredrag, loppemarkeder, byfest og fællesspisninger. Foreningslivet og de mange arrangementer har skabt et godt fællesskab og sammenhold i byen. Der er flere små erhverv og møbelvirksomheder og et mejeri med butik.

Se præsentationen af byen her
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.