Kommuner
PreviousNext

Roager

Landsby med humor og socialt netværk

Roager består af de tre landsbyer Roager, Lille Roager og Roager Kirkeby, der er vokset sammen til én langstrakt landsby. Roager er afgrænset af et grønt og let bakket landskab og mod syd løber Kirkeby Bæk. Byen er karakteriseret ved forskelligartede boliger i de forskellige bydele. I Roager og Roager Kirkeby findes gamle gårde, og i Lille Roager er der fortrinsvis huse fra 1930’erne og nyere parcelhuse.

Byens sociale samlingspunkt er området omkring idræts- og kulturhallen og idrætspladsen i Lille Roager. Her nyder mange børnefamilier familieaktiviteter og aktiviteter for børn og unge. Der er mulighed for dagligvarehandel og enkelte specialbutikker Det skaber liv i byen I Roager finder man et stærkt foreningsliv og mange ildsjæle. Det er en by, hvor folk kender hinanden godt, og hvor der er mange fællesaktiviteter og et godt fællesskab. Det ses blandt andet i etableringen af det nye medborgerhus. Mange samles omkring idrætsforeningen Kvik 70 og idrætspladsen og idræts og kulturhallen.

Der er en stor aktivitet i Kvik 70 med blandt andet fodbold, håndbold, badminton, løb, gymnastik og ikke mindst Støvlebaren. I Roager finder man også foreninger som Roager og Spandet FDF, Roager Rideklub, jagtforening, ringridderklub og foreningen ”Roagers Alkoholiserede Agtværdige Venner af Kryddersnaps”.

Se præsentationen af byen her
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.