Kommuner
Sponsoreret af Faxe Kommune

Familievenlighed, frihed og fællesskab i fokus

Faxe Kommune er andet og mere end et smukt landskab. Vi er en aktiv lokalbefolkning med et rigt udvalg af kulturtilbud og handelsmuligheder.

Dertil kommer et mangfoldigt foreningsliv, hvor 15.000 frivillige hver dag skaber samhørighed og fællesskab på tværs i kommunen og på tværs af både borgere, familier og organisationer. 4.800 familier bor i Faxe Kommune.

Mød nogle af dem her.

Familievenlige boligområder
De fleste familier bor i byerne HaslevDalby, Rønnede, Faxe, Faxe Ladeplads, Karise og Terslev.
Her kan dine børn gå i vuggestue, børnehave, skole, klub og til en lang række fritidsaktiviteter.
Se listen over de mere end 200 lokale foreninger her

Byerne er vokset støt gennem flere årtier og byder på både parcelhuse, rækkehuse og etagebyggeri. Lige nu er 300 boliger og 80 grunde til salg til priser, der ligger langt under priserne i Hovedstadsområdet, Roskilde og Køge.

Transport til job
Faxe Kommune er centralt placeret på Sjælland, hvilket gør til hurtigt og fleksibelt at komme til og fra job via bus, de fire lokale togstationer i Haslev, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads, samt Sydmotorvejen E45.

Karriere
Fra vores kommunes største by, Haslev, finder du 655.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Der er dermed gode jobmuligheder både lokalt og regionalt, når man er bosiddende i Faxe Kommune.

I vores egen kommune finder du 1.900 virksomheder. De største af dem er Faxe Kommune, Royal Unibrew, Haribo, Faxe Kalk, SEAS-NVE, Danish Agro og SP Medical. Se et udvalg af de ledige stillinger her.

Oplevelser i særklasse I Faxe kan du nyde de børnevenlige sandstrande, det rige fugleliv, herregårdene, den skønne halvø Feddet og Faxe Kalkbrud, hvor hele familien kan gå på fossiljagt på det 63 mio. år gamle, forstenede koralrev.

Du kan lade batterierne op ved at gå på opdagelse efter gode, lokale fødevarer hos de mange herlige gårdbutikker, besøge kunstnere i deres værksteder eller nyde at være midt i naturen til fods, på cykel eller i bil. Læs mere om de lokale oplevelser her.Læs mere om byerne i Faxe Kommune

Boliger og grunde til salg

Se stort kort
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.