Kommuner
Sponsoreret af Silkeborg Kommune

Bo midt i det hele

Silkeborg Kommune er beliggende lige i hjertet af Jylland og midt i det smukke Søhøjland. Det betyder nærhed til masser af jobs i både øst og vest og med den nye motorvej kan pendlerliv nemt kombineres med familieliv, der bl.a. kan nydes i den skønne natur. 

Silkeborg Kommune er Danmarks 11. største og hjem for mere end 91.000 borgere – og kommunen har fortsat vokseværk. I Silkeborg Kommune finder du det hele; en dynamisk hovedby med uddannelsesinstitutioner, sprudlende handelsliv, museer og teatre, caféer og restauranter og klassiske parcelhuskvarterer med veludbyggede stisystemer og kort til alt. 

Men Silkeborg Kommune er meget andet end Silkeborg by. Både nord, syd, øst og vest for byen ligger mindre byer og landsbyer, hvor fællesskab og sammenhold er i top ligesom alle nødvendige faciliteter er tilstede. 

Silkeborg Kommune er Danmarks Outdoor Hovedstad med masser af oplevelser i naturen, i stilleområderne, på mountainbike eller på løberuterne i skovene og i kano og kajak på søerne. Vi har et sprudlende kulturliv med musik, kunst, teater og aktive kulturhuse, som ikke blot begejstrer, men også engagerer tusindvis af frivillige. 

Få råd til det gode liv

I Silkeborg Kommune finder du drømmehuset til en pris, der er til at betale. Her får du plads i økonomien til hus og have – og i forhold til Aarhus sparer du i gennemsnit 8.000 kr. pr. kvadratmeter. Det er en besparelse, der kan mærkes i budgettet! 

Mød Steffen og Camilla, der har skiftet Aarhus ud med Silkeborg. Her fortæller de om deres møde med Silkeborg, og hvorfor de valgte at flytte.

Boliger og grunde til salg

Se stort kort
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.