Kommuner

Fårvang

Årets lokalområde 2016 i Silkeborg kommune

Fårvang ligger midt i det hele med gode trafikforbindelser til både Århus og Viborg. Med beliggenheden midt mellem Viborg og Aarhus, tæt på hovedvejen, tager køreturen fra Fårvang til Aarhus eller Viborg blot 30 minutter.

Fårvang huser bl.a. den internationale møbelgigant Tvilum. I Fårvang er der tilbud og faciliteter til alle aldersgrupper med dagpleje, børnehave, skole, ungdomsklub, idrætsfaciliteter, samlingssteder, ældrecenter osv. Børnehavebørn og de ældre mødes på plejehjemmet og hygger sig sammen.

Fårvang er præget af stærkt sammenhold og mod på at tage fat og skabe nyt. Det giver synlige resultater og masser af dynamik. Fårvang er årets lokalområde 2016 i Silkeborg Kommune. Fårvang er en ”international” by med en stor andel af borgere med udenlandsk baggrund og indbyggerne i Fårvang gør en dyd ud af, at tage godt imod nye, uanset hvor i verden de kommer fra.

Fårvangs mange foreninger har i generationer sammen med forretningsdrivende og andre ildsjæle været en vigtig drivkraft for byens liv og udvikling. Her er borgerforening, jagtforening, motorcykelentusiaster, idrætsforeninger, spejdere, fest- og markedsudvalg og andre, som bidrager til et godt hverdagsliv og stærke traditioner, som f.eks. fastelavnsfest, fåremarked, Sct. Hans-fest og julefest.

Om Fårvang

Fårvang Bys hjemmeside
Dagplejere 
Børnehuset Fårvang 
Fårvang Skole 
Horn-Fårvang IF
Byggegrunde i Fårvang  
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.