Kommuner

Sorring

Landsbyen på toppen

Landsbyen Sorring ligger som den højest beliggende by i Danmark, heraf mottoet ”landsbyen på toppen”, ved siden af den gamle gravhøj Loddenhøj.

I Sorring bor der ca. 1100 borgere og der er mulighed for pasning af både store og små poder. Byen rummer en stor og flot børnehave (Sorring Børnehus) og Sorring Skole går op til 6. klasse.

Sorring ligger 14 km fra Silkeborg, og er godt placeret i forhold til job, både i Aarhus, Horsens, Randers, Viborg og Silkeborg.

I Sorring bliver du en del af et stærkt fællesskab, der blandt meget andet står bag etableringen af anpartsselskabet Landsbyen Sorring Aps, der har til hensigt at skabe produktion og handel til gavn for Sorring og omegn. Sorring er kendt for solbær og marmeladeproduktion, og Landsbyen Sorring står bl.a. bag konceptet Landsbybær, der både byder på selvpluk og promoverer Sorring gennem kvalitetsmarmelade.

Landsbyen Sorring ApS har en god tradition for at afholde en festlig høstdag med markedsstemning hele dagen. Ud over salg af solbær er der gæsteboder, smagsprøver, hyggemusik og en lille cafe, hvor der bl.a. kan købes solbærtærte.

Om Sorring

Lokalrådets hjemmeside
Dagplejere
Sorring Børnehus
Sorring Skole 
Landsbyen Sorring Aps 
Danmarks største uafhængige boligside.
Vil du også have en kommuneside?
Kontakt salgsafdelingen på 20911085.