Hillerød, Amorbuen - rækkehuse i 1 og 2 plan - nogle med forskydning

Amorbuen (rækkehuse), 3400 Hillerød

  • Planlagt
  • Salgsstart
  • Under
    opførelse
  • IndflytningsklarIndflytnings
    -klar

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 og 2 plan

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter vil bestå af 78 rækkehuse og 28 byggegrunde – dette er opskrivning til rækkehusene. Opskrivning til byggegrunde foretages separat under kommende projekter.

Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse rækkehuse i Hillerød, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når grundene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Om husene

Rækkehusene opføres i både 1 plan, 2 fulde plan og 4 halvforskudte plan. Alle husene har en skøn beliggenhed i Ullerødbyen i Hillerød og på billedet til højre kan du se hvor de forskellige typer af huse opføres i det nye boligkvarter. Husene i yderkanten – rundt om rækkehusene – bliver opført som individuelle villaer.

Tegningen er med forbehold for ændringer.

Om området

78 nye arkitekttegnede rækkehuse, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra byens pulserende liv.

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan du boltre dig i 3 bassiner med ialt 2 millioner liter vand, springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner.

Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågade miljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Beliggenhed

Lån til projektsalg hos Nordea