Greve, Strandby Have/Frydenhøj Allé (Rækkehuse)

Strandby Have/Frydenhøj Allé (rækkehuse), 2670 Greve

  • Planlagt
  • Salgsstart
  • Under
    opførelse
  • IndflytningsklarIndflytnings
    -klar

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede rækkehuse

Om boligkvarteret

Det nye boligkvarter Strandby Have som opføres på arealet ved Frydenhøj Allé i Greve vil bestå af både rækkehuse i 2 plan og eksklusive ejerlejligheder. Her får I en unik mulighed for at flytte ind i et helt nybygget rækkehus yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.
Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder rækkehusene i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.

Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

OBS! Der kan komme ændringer til udformningen af det endelige boligkvarter i forbindelse med kommunens endelige udarbejdelse af lokalplan for området.

Om Greve og nærområdet

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.

I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Lån til projektsalg hos Nordea