Greve, Strandby Have – Ejerlejligheder

Strandby Have – Ejerlejligheder, 2670 Greve

  • Planlagt
  • Salgsstart
  • Under
    opførelse
  • IndflytningsklarIndflytnings
    -klar

Nyt boligkvarter med arkitekttegnede ejerlejligheder

Det nye boligkvarter Strandby Have som opføres på arealet ved Frydenhøj Allé i Greve vil bestå af både eksklusive ejerlejligheder og rækkehuse i 2 plan. Her får I en unik mulighed for at flytte ind i en helt nybygget ejerlejlighed med moderne indretning og yderst centralt med gå-afstand til både skøn badestrand, naturpark, Waves shoppingcenter, Portalen Kulturhus samt s-tog til København eller Køge.
Hele området omkring boligkvarteret står foran en større byfornyelse som vil være medvirkende til et attraktivt område med en yderst central beliggenhed.

Størrelser på 89 m² / 99 m² / 111 m².

Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder ejerlejlighederne i Greve, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når lejlighederne udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.

Se plantegninger og seneste projektstatus pr. 20-12-2022 – klik på “projektstatus” nedenfor.

Greve kommune er en yderst velfungerende kommune med et meget veludbygget stisystem så man kan komme nemt rundt til alle kommunens gode faciliteter. Og kommunen rummer virkelig mange moderne faciliteter som f.eks. stor svømmehal, flere store sportsanlæg, stort kulturhus med foredrag, koncerter, stand-up og teater, Shoppingcenter og Midtby center, egen lokal biograf, adskillige dagligvarebutikker og ikke mindst en virkelig skøn og lækker badestrand som grænser op til den hyggelige lystbådehavn Greve Marina.

Der er flere naturskønne grønne områder i nærheden. Hundige Parken ligger f.eks. kun en kort gåtur fra boligkvarteret. Et skøn naturområde som netop er blevet renoveret og udstyret med adskillige aktiviteter for alle aldre.
I Greve kommune er der kort sagt noget for alle aldersgrupper.

Strandby Have er beliggende i gå-afstand fra Waves shoppingcenter, S-tog station og ikke mindst den skønne badestrand som grænser op til Greve Marina. Her bor man tæt på alt og alle kommunens gode faciliteter er kun en kort gå- eller cykeltur væk.

Beliggenhed

nordea
Lån til projektsalg hos Nordea