Smørum, Schæfergården 7. etape / Uldengen (1 plan)

Schæfergården 7. etape / Uldengen (1 plan), 2765 Smørum

  • Planlagt
  • Salgsstart
  • Under
    opførelse
  • IndflytningsklarIndflytnings
    -klar

Smørum, Schæfergården 7. etape / Uldengen (1 plan)

Nye rækkehuse i Smørum

I Smørum opføres i alt ca. 155 arkitekttegnede rækkehuse.

Dette er opskrivning til sidste del af 7. etape / Uldengen. Husene opføres som 1 plans huse på 138 m² – alle med egen vognport og udhus.

Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for disse kommende Lind & Risør rækkehuse i Smørum. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.
Vi forventer at udsende salgsmateriale til ventelistekunder i marts 2022.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.

LÆS BROCHURE OM KOMMENDE ETAPER HER

Om Smørum

Smørum ligger i Nordsjælland og er en by i Egedal Kommune. I Smørum Sogn ligger blandt andet bebyggelserne Lille Smørum, Smørumnedre og Smørumovre.
Kommunen er rig på naturoplevelser. Gå en tur eller tag cyklen ud og oplev natur og landskab, der er præget af forskellige istider. Kommunen er nemlig formet af de såkaldte istidsaflejringer med karakteristiske tunneldale, morænebakker og brede ådale.

Smørum Kulturhus er bl.a. samlingssted for foreninger, der ønsker at lave arrangementer for borgerne. Kulturhuset blev indviet marts 1999.
Herudover rummer kulturhuset også Smørum Idrætscenter der tilbyder masser af muligheder for aktiv udfoldelse, herunder fodbold, badminton, dans, petanque og gymnastik.

Der ligger 2 skoler i Smørum samt flere daginstitutioner og klubtilbud. Kort sagt; Smørum har noget for alle aldre.

Lån til projektsalg hos Nordea