06. dec. 2022

Efter seks år: Magnus Millang sætter sin Hellerupvilla til salg



Selvom Magnus Millang har erfaring med at spille den rigtig hurtige ejendomsmægler, Jeppe K i satireserien Danish Dynamite, så overlader han salget af sit eget hjem til de professionelle.

Skuespillerens villa i Hellerup er nemlig netop kommet til salg på det. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Husets har tilhørt Druk-stjernen siden 2016, hvor han og hustruen Nana Fagerholt Millang købte det.

Dengang gav de 6,25 millioner kroner for den 212 kvadratmeter store 30er-villa, som ligger i den mondæne, københavnske forstad.

Her seks år er efter er huset kommet til salg hos mæglerbutikken Lokalbolig Hellerup med et tilhørende prisskilt på lige under 10 millioner kroner.

Villaens boligkvadratmeter spreder sig over to etager og har blandt andet flere store stuer med sildebensparket, et køkken-alrum og en håndfuld soveværelser – og så er der en kælder på yderligere 132 kvadratmeter.


Prøver igen


Det er ikke første gang siden parret købte huset, at det er til salg. I slutningen af 2020 fik det nemlig også en tur: Dengang lå udbudsprisen ifølge Boliga.dk på 9.750.000 kroner, men efter tre måneder blev det taget af markedet igen.

Nu har du så endnu engang muligheden for at købe huset – og endda for en kvadratmeterpris, der ligger i den lave ende i det dyre boligområde:

For hvor villaerne i Gentofte Kommune lige nu i gennemsnit koster næsten 80.000 kroner pr. kvadratmeter, så skal du ”blot” af med 45.200 kroner for en kvadratmeter i Millangs hjem.

Magnus Millang har gjort karriere både som skuespiller, komiker, manuskriptforfatter og instruktør. Han havde blandt andet en rolle i den Oscarvindende film Druk, og så har han senest været med i DR-serien Borgen.

Se Magnus Millangs Hellerup-villa her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga