18. okt. 2021

Kommune sælger: Vild villahandel er årets absolut dyreste


Den mondæne liebhaverkommune Frederiksberg midt i hovedstaden er det boligområde i landet, der år efter år indhenter nogle af de absolut højeste salgspriser på boligmarkedet.


Derfor er det måske også på sin plads, at den eksklusive kommune nu kan bryste sig af at huse den absolut dyreste villahandel, der hidtil er indgået i år.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Villaen, som spreder sig over hele 523 kvadratmeter, fungerede som botilbud frem til efteråret 2020, hvor Frederiksberg Kommunes aktiviteter i ejendommen stoppede - og i foråret udbød kommunen så den over 150 år gamle herskabsvilla til salg.


Interesserede købere kunne byde på huset i et såkaldt offentligt udbud, der blev håndteret af liebhavermægleren Lilienhoff, med en vejledende mindstepris på 49 millioner kroner.


Men det beløb skulle vise sig langt fra at være nok: Det højeste bud og dermed købsprisen, de nye ejere er endt med at betale for at overtage huset, lyder nemlig på hele 61,15 millioner kroner.  


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet




Årets dyreste handel


En villahandel på over 60 millioner kroner er bestemt ikke hverdagskost på det danske boligmarked, og den svimlende salgspris sikrer da også huset på Lindevej på Frederiksberg en solid førsteplads som årets dyreste hushandel.


Ifølge Boliga.dks salgsdata er der ikke tale om et lille forspring ned til andenpladsen: I sommer indbragte en handel på Skodsborg Strandvej i Nordsjælland nemlig 56 millioner kroner, da en 374 kvadratmeter stor villa beliggende ud til Øresund blev solgt udenom det offentlige marked.


Salgsprisen på huset på Lindevej midt på Frederiksberg er dog ikke i nærheden af den villahandel, som lige nu holder rekorden som den største hushandel, der nogensinde er foretaget på det danske boligmarked:


Den blev nemlig cementeret sidste år, da en palævilla ved vandet på Egtoftevej i den nordsjællandske kystby Vedbæk blev solgt for svimlende 150 millioner kroner.



Se årets dyreste solgte villa her



LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet