ANNONCØRINDHOLD
03. feb. 2021

Byg dit drømme-sommerhus: Se fem sommerhuse du kan få, som du vilTanken om afslappende ferier og forlængede weekender i et sommerhus kan let blive slukket af indelukkede, udaterede cigarkasselignende feriehuse med få værelser og et lille køkken.

Men ligesom du kan få bygget dit eget helårshjem præcis, som du drømmer om, kan du selvfølgelig også få sommerhusets vægge sat efter dit eget hoved – så de matcher dine og familiens behov.

Den gode nyhed er, at det ikke behøver koste spidsen af en jetjager – ligesom du heller ikke selv behøver svinge hammeren og fatte saven. Fænomenet typehuse – hvor du vælger delene, der sættes sammen til lige netop dit hus – dækker nemlig også sommerhuse.

 

Her er fem eksempler på sommerhuse, du kan få bygget til at matche dine drømme:


 


Køkkenet som samlingspunkt


Jeppesen sommerhus fra Planet Huse

I sommerhuset her er nøgleordet plads; plads til samvær og masser af mennesker: det kan være til den store familie eller til dem, der har mange venner og bekendte på besøg hen over sommeren.

Huset har et boligareal på 147 kvadratmeter og er indrettet med et stort køkken, der åbner ud til et overdækket område med plads til udekøkken. Derudover er der et opholdsrum med stue – der også åbner ud til en stor terrasse.

 

Se sommerhuset her


 


Masser af hyggekroge og udeliv


Vinkel-sommerhus med sadeltag fra Huscompagniet

Dette sommerhus er indrettet med fokus på udelivet – der er overdækkede terrasser og hyggekroge, der giver rig mulighed for alt det, mange af os elsker ved den danske sommer; et glas kølig rosé i aftensolen, mens børnene leger i græsset.

Inden døre er der også plads til at være sammen, huset er indrettet med et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen – også her er haven tænkt ind med store vinduespartier. Dette eksempel på et sommerhus rummer 147 kvadratmeter bolig.

 

Se sommerhuset her


 

 


Rum til leg og fordybelse


Aktivitetshus fra Kalmar-Huse

Tanken bag sommerhuset her er at give plads til, at alle i familien kan nyde ferien. Ja, det er dejligt at være sammen – men det kan også være rart at kunne lege og larme uden at forstyrre dem, der hellere vil snakke eller læse - og omvendt.

Derfor ligger det store aktivitetsrum i lige netop denne sommerhusmodel trukket væk fra stuen – og så har det endda en praktisk dør ud til haven, hvis aktiviteterne udvikler sig i den retning. Denne husmodel rummer et boligareal på 137 kvadratmeter.

 

Se sommerhuset her


 


Hyggelige hemse under taget


Aktivitetshus fra Kalmar-Huse

Taget har en hældning på hele 40 grader, og det giver god plads til at indrette sig med hyggelige hemse oppe under loftet – en sand gave, hvis man drømmer om at tilføje nogle kvadratmeter, uden at det tæller med i grundens samlede bebyggelse.

Hemsene giver plads til flere sovepladser – og samtidig er modellen med sit boligareal på 143 kvadratmeter et af de større af slagsen fra Kalmar-Huse, der således også har fundet plads til lækkerier som spa og sauna.

 

Se sommerhuset her


 


Stilren luksus med store glaspartier


Luna Play fra Planet huse

Sommerhuse behøver ikke være små og simple – de kan også være store og stilrene. Det er eksempelvis tilfældet med dette sommerhus - der både er indrettet med ti sovepladser og et aktivitetsrum med plads til eksempelvis billard eller bordtennis.

Modellen har en asymmetrisk glasfront, en ensidig taghældning og 165 kvadratmeter bolig, der giver huset et moderne udtryk – så som Planet Huse selv skriver: så gør det ikke noget, at vejret driller – der er nemlig plads nok.

 

Se sommerhuset her


 
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga