Ofte Stillede Spørgsmål / FAQ

Q) Min bolig er til salg, men jeg kan ikke finde den på Boliga.dk?
A) Din bolig vil være at finde på Boliga.dk, hvis du har sat den til salg hos en ejendomsmægler eller hvis du sælger den selv på Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk

Q) Hvorfor er tallet for antal boliger til salg på Boliga.dk ikke det samme som på Boligsiden.dk?
A) Fordi der er flere boliger at søge imellem på Boliga.dk end på Boligsiden.dk, idet vi medtager annoncer fra blandt andet Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk og nogle byggefirmaer.

Q) Hvornår opdateres Boliga.dk?
A) Vi opdaterer Boliga.dk med nye boliger til salg én gang i timen. Eventuelle opdateringer på de allerede udbudte boliger sker om natten. Derudover opdaterer vi også Boliga.dk med nye boliger fra Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk - hver time.

Q) Hvorfor er prisen på boligen en anden på Boliga.dk end på ejendomsmæglerens hjemmeside?
A) Boligens informationer bliver kun opdateret én gang om dagen, så hvis prisændringen er sket i dag, vil den først fremgå på Boliga.dk i morgen.

Q) Der er nogle boliger, jeg kan finde i søgningen på Boliga.dk, som jeg ikke kan se på kortsøgningen?
A) På kortsøgningen kan vi kun vise de boliger, som vi kan stedbestemme (ca. 2 ud af 3). De boliger som ikke umiddelbart kan stedbestemmes geografisk, kan dog stadig ses via listevisningen. Send meget gerne links til os på kontakt@boliga.dk og vi sørger for at rette til hurtigst muligt.

Q) Jeg ved at der er masser af boliger til salg på en bestemt vej, men I viser kun 2 i søgeresultaterne på Boliga.dk?
A) Der findes mange forskellige måder at stave visse vejnavne på. I vores database kan vi fx finde ”C.F. Richs Vej” stavet på 5 forskellige måder (med og uden punktummer og med forskelligt antal mellemrum, osv.). Det er vores intention at forbedre vores vejgenkendelse indtil vi kan genkende alle former, men indtil da kan vi kun genkende de officielle vejnavne fra Kort & Matrikelstyrelsen. Du kan imidlertid stadig se alle boligerne på Boliga.dk ved fx at søge efter Richs i feltet gadenavn samt postnummer 2000.

Q) Hvorfor vises der ikke nogen boliger fra projektbyggerier på Boliga.dk?
A) Det sker også, men hvis de ikke optræder, kan det være fordi navnet på projektet eller vejen endnu ikke er at finde i vores vejdatabase. Det er noget vi løbende arbejder på at forbedre. Det kan også være fordi projektbyggerierne ikke er sat til salg endnu.

Q) Jeg har oprettet mig som bruger, men modtager ingen e-mails fra jer?
A) Dobbelttjek meget gerne hvilken e-mailadresse, du har benyttet. Du bør som minimum have fået en registrerings-e-mail. Tjek også gerne dit spam-filter. Det sker at vores e-mails til dig havner der. Du kan ændre din e-mailadresse på Mit Boliga.

Q) Hvordan afmelder jeg mails fra mine søgeagenter på Boliga.dk?
A) Du kan afmelde at modtage e-mails fra dine søgeagenter på Boliga.dk via Mit Boliga. Her kan du også slette søgeagenten helt, redigere i den eller oprette nye søgeagenter.

Q) Kan jeg få fjernet en bolig fra arkivet på Boliga.dk?
A) Nej, det er desværre ikke muligt. Boliga.dk arbejder på at skabe gennemsigtighed og overskuelighed på boligmarkedet så med mindre der er tale om fejl, der kan dokumenteres, kan vi ikke slette oplysninger.

Q) Hvorfor kan jeg ikke finde salgspriser på andelsboliger i oversigten?
A) Salgspriser på andelsboliger tinglyses ikke og der findes derfor ikke et offentligt register over dem.

Q) Hvor lang tid går der inden jeg kan se salgsprisen på en bolig?
A) Der går ca. 2 måneder fra den dato, skødet er tinglyst. Dette kan dog variere en del.

Q) Hvor får I data om salgspriser og BBR fra?
A) Vores data kommer direkte fra OIS/Boligejer.dk og eventuelle fejl og mangler skal derfor rettes i offentlige data, før rettelserne vil fremgå af Boliga.dk. Eventuelle fejl i data kan rettes ved henvendelse til kommunen eller til SKAT’s afdeling for SVUR (Statens Salgs- og Vurderingsregister.

Q) Jeg er ejendomsmægler og jeg vil gerne give tilladelse til at vise billeder på Boliga.dk?
A) Send os en e-mail til kontakt@boliga.dk

Q) Jeg ved at en grund har været til salg og er blevet solgt på et tidspunkt, men jeg kan ikke finde en salgspris på den?
A) Det sker at veje skifter navn og det er desværre ikke noget, vi har mulighed for at tage højde for. Vi kan muligvis lave noget detektivarbejde og finde et eventuelt nyt vejnavn, hvis du sender en e-mail til kontakt@boliga.dk.

Q) Min bolig er til salg, men jeg kan ikke finde den ved at bruge fritekstsøgningen?
A) Dobbelttjek at det ønskede søgeord optræder i din boligbeskrivelse eller overskrift. Hvis du ønsker at finde den på søgning efter fx ”havudsigt” eller ”altan”, skal ordet også fremgå af annoncen.

Q) Hvad koster det at benytte Boliga.dk?
A) Det er helt gratis. Vi har tjenester, du kan købe adgang til, men søgning, søgeagenter, overvågning og meget mere er naturligvis helt gratis.

Q) Jeg har en god idé til jeres videre udvikling, hvordan skal jeg fortælle jer om den?
A) Send os en e-mail til kontakt@boliga.dk og forklar om din gode idé.

Q) Jeg har et spørgsmål, der ikke er besvaret. Hvordan får jeg fat i Boliga.dk?
A) Du kan skrive til os på kontakt@boliga.dk og vi skal hjælpe dig videre med dit spørgsmål.