Vælg

Lån til projektsalg hos Nordea

Se dine muligheder*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
Nordea pulse

Steenstrup Hus

Det nye Steenstrup Hus ligger centralt i Carlsberg Byen, og beboerne får nogle af kvarterets mest
ikoniske vartegnsom naboer: Den frededeMaskincentralen, Stjerneporten og Kridttårnet mod nord og det gamle Carlsberg-bryggeri fra 1847 og den grønneJ.C. Jacobsens Havemod syd. Den nordlige længe i Steenstrup Hus er beliggende ud mod J.C. Jacobsens Gade og Pasteursvej, hvor der kommer butikker, spisesteder og liv, mens den sydlige længe bliver beliggende ud til hyggelige og roligeFadet, der leder ned til bryggerens historiske have. NATUREN LIGE UDEN FOR DINE VINDUER Det er Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der har tegnet Steenstrup Hus, og den nye ejendom indgår i en karré med teglbeklædte byhuse, samlet om en hyggelig og frodig fælles gård, der eruformelt indrettet med plads til at nyde en kop kaffe i solen og med masser af grønne planter, som blomstrer hen over sæsonen. Op ad husmuren vokser smukke slyngplanter, så du også kan nyde naturen lige uden for dine vinduer. Arkitekterne har valgt at variere teglfacaden på karréens byhuse med forskellige nuancer, som alle relaterer sig til de bevarede historiske bygninger i bykvarteret og til det nærliggende Pasteurs Tårn. Der er elevator i ejendommen, og størstedelen af boligerne i Steenstrup Hus er indrettet med lyse alrum med store glaspartier i direkte forbindelse med altanen, der vender ud mod det frodige gårdrum eller de grønne byrumog gadeforløb. Vælger du en lejlighed i stuen, får du direkte adgang til gårdens fællesskab fra din terrasse, og flere af boligerne på de øverste etager har private tagterrasser. Går du en tur i bryggerens historiske have eller ved J.C. Jacobsens Gade og Pasteursvej kan du allerede nu se, at Steenstrup Hus er godt på vej, og boligerne er allerede klar til indflytning fra primo 2022. Priserne på boligerne i Steenstrup Hus starter ved 3.095.000 kr.

Jyllinge, Lauravej/Ellenvej (gårdhavehuse)

Nyt boligkvarter med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel tæt på alle Jyllinges faciliteter som skole, indkøbscenter og sportsanlæg. Det nye boligkvarter omfatter både rækkehuse og villaer og der vil være gode stisystemer til og fra boligkvarteret.En fantastisk mulighed for at bo i et helt nybygget rækkehus i en hyggelig veludviklet by, med naturen som nærmeste nabo.Dette er opskrivning til 2. etape af Ellenvej/Lauravej med gårdhavehuse på Bromarken.Ønsker du at modtage materiale automatisk når vi udbyder gårdhavehusene på 115 m² i Jyllinge, har du her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg. Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.Boligkvarteret er beliggende i rolige grønne omgivelser og der er kort afstand til både Roskilde Fjord og det store skovområde Gulddysse. Der er desuden nem adgang mod både Nordsjælland og Roskilde/København via Frederiksborgvej og Roskildevej.Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord, og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre. Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge. Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 m² beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.Ønsker man endnu flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Projektbyggere

Annoncørindhold

Projektmæglere

Annoncørindhold

danbolig Aarhus

Er det svært at finde en bolig, der opfylder dine behov? Måske er din drømmebolig ved at blive opført netop nu. Lad Aarhus Projektsalg og Udlejning udforske muligheden for en ny bolig i et af projektbyggerierne i Aarhus og omegn. På den måde er du sikker på at finde en bolig, der lever op til dine behov og drømme. Kom forrest i køen til din drømmebolig Det kan være svært at orientere sig om de mange nye projektbyggerier. Vi giver dig et overblik over nybyggede projekter. Lige nu har vi en række spændende salgs- og udlejningsprojekter i og omkring Aarhus blandt andet Risskov, Aarhus N, Mårslet, Aarhus V samt Skejby. Vi er din boligspecialist - og hjælper dig med at finde din næste bolig uanset om du er på udkig efter en lejlighed, villa eller rækkehus – og uanset om du ønsker at købe eller leje. Hvorfor vælge projektkøb? Projektbyggeri har ofte en attraktiv beliggenhed, hvilket gør projektkøb til en rigtig fornuftig investering. Derudover får du en enestående mulighed for at være den første beboer i en ny energivenlig bolig, hvor du endda som oftest har mulighed for selv at sætte præg på materialevalg, køkken, bad, gulve mv. Projektsalg adskiller sig fra almindelige boligkøb Hos danbolig har vi en bred og mangeårig erfaring indenfor bolighandel og projektsalg – faktisk har vi tilsammen over 100 års erfaring som ejendomsmægler. Derudover er vi alle dybt forankret i nærområdet og kender byen godt. Vi har det fulde overblik over projekterne og ved hjælp af et tæt samarbejde med entreprenører og projektudviklere, er du garanteret kyndig rådgivning og højt serviceniveau, som vi vægter meget højt. Sammen med vores prisvindende forretning på M. P. Bruuns Gade udgør vores kompetente ejendomsmægler team 15 medarbejdere, som alle arbejder for at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning på Frederiks Plads
Læs mere om danbolig Aarhus