Vælg

Lån til projektsalg hos Nordea

Se dine muligheder*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
Nordea pulse

Havdrup, Kildevej - Rækkehuse

Nye rækkehuse opføres midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun kort afstand fra skole, sport, indkøb m.m.Vælg livet i Havdrup hvis du er til, en hyggelig by med landsbymiljø, skøn natur og et godt byliv med et bredt udvalg af forretninger.Midt i disse naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på både Roskilde og Køge, etableres dette nye boligkvarter.  Her har I muligheden for at flytte ind i et helt nyt rækkehus på en skøn beliggenhed.Du har nu mulighed for at skrive dig op til at være blandt de første som modtager salgsmaterialet for disse kommende Lind & Risør rækkehuse i Havdrup. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og høre mere.Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at være skrevet op til projektet.(De viste fotos er fra lignende byggeri)Fakta om rækkehusene67 gårdhavehuse2 størrelse på hhv. 107 m² og 124 m²2 eller 3 værelser (stue ikke medregnet)Bryggers og 2 badeværelser i alle huse2 P-pladser på egen grund, heraf 1 i carportForventet bygge og salgsstart: Efterår 2023Forventet indflytning: fra efterår 2024Havdrup er en by i stor udvikling, og en by som over det seneste årti er gået fra landsby til villaby. Og det er bestemt ikke uden grund at Havdrup er blevet et meget eftertragtet sted at slå sig ned. Her er noget for alle aldre, både unge og ældre.Byen er omkranset af den smukkeste natur som giver mulighed for gode vandreture og de gode stisystemer og små villaveje gør at børnene kan færdes trygt mellem byens mange forskellige tilbud som f.eks. sport, musikskole og spejder.Det nye boligområde er beliggende helt tæt på Havdrup Skole som både rummer skole, SFO og klub.

Jyllinge, Lises Mark (Gårdhavehuse)

Det nye boligkvarter vil bestå af 25 gårdhavehuse.Gårdhavehusene har en skøn beliggenhed centralt i Jyllinge, med kort afstand til både indkøb, sport og mange af byens gode faciliteter. Roskilde Fjord er kun en kort cykeltur væk og Roskildes hyggelige gågademiljø kan nås på ca. 10 min. i bil.Størrelsen bliver ca. 100 m² og husene overtages klar til indflytning – med færdigt haveanlæg. Der opføres desuden et 120 m² fælleshus i bebyggelsen til det nye boligkvarters beboere.Ønsker I at modtage materiale automatisk når vi udbyder disse gårdhavehuse i Jyllinge, har I her mulighed for at blive skrevet op, og dermed være blandt de første som modtager salgsmaterialet når husene udbydes til salg.Opskrivning er naturligvis helt uforpligtende.Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre.Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 kvm. beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange, da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Projektbyggere

Annoncørindhold

Projektmæglere

Annoncørindhold

danbolig Aarhus

Er det svært at finde en bolig, der opfylder dine behov? Måske er din drømmebolig ved at blive opført netop nu. Lad Aarhus Projektsalg og Udlejning udforske muligheden for en ny bolig i et af projektbyggerierne i Aarhus og omegn. På den måde er du sikker på at finde en bolig, der lever op til dine behov og drømme. Kom forrest i køen til din drømmebolig Det kan være svært at orientere sig om de mange nye projektbyggerier. Vi giver dig et overblik over nybyggede projekter. Lige nu har vi en række spændende salgs- og udlejningsprojekter i og omkring Aarhus blandt andet Risskov, Aarhus N, Mårslet, Aarhus V samt Skejby. Vi er din boligspecialist - og hjælper dig med at finde din næste bolig uanset om du er på udkig efter en lejlighed, villa eller rækkehus – og uanset om du ønsker at købe eller leje. Hvorfor vælge projektkøb? Projektbyggeri har ofte en attraktiv beliggenhed, hvilket gør projektkøb til en rigtig fornuftig investering. Derudover får du en enestående mulighed for at være den første beboer i en ny energivenlig bolig, hvor du endda som oftest har mulighed for selv at sætte præg på materialevalg, køkken, bad, gulve mv. Projektsalg adskiller sig fra almindelige boligkøb Hos danbolig har vi en bred og mangeårig erfaring indenfor bolighandel og projektsalg – faktisk har vi tilsammen over 100 års erfaring som ejendomsmægler. Derudover er vi alle dybt forankret i nærområdet og kender byen godt. Vi har det fulde overblik over projekterne og ved hjælp af et tæt samarbejde med entreprenører og projektudviklere, er du garanteret kyndig rådgivning og højt serviceniveau, som vi vægter meget højt. Sammen med vores prisvindende forretning på M. P. Bruuns Gade udgør vores kompetente ejendomsmægler team 15 medarbejdere, som alle arbejder for at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning på Frederiks Plads
Læs mere om danbolig Aarhus