Vælg

Lån til projektsalg hos Nordea

Se dine muligheder*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
Nordea pulse

Mineralvandsfabrikken

Det er kun én fredet bygning på den historiske bryggerigrund, der bliver indrettet til beboelse, og det er ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne. Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af en smuk, nyrenoveret industriejendom, lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor.

Det er den internationale stjernearkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen af den fredede bygning fra fabrik til boliger med sirlig respekt for boligerne og kvarterets historie. Materialerne i de nye boliger er eksklusive og oser af arkitektonisk overskud med industrielle overflader, mørke profiler, varme egetræspaneler og de bevarede karakteristiske runde vinduer.

HER ER DU UDE OG INDE PÅ SAMME TID Når du står nede på gaden og kigger op mod den ikoniske bygning, er det svært at forestille sig, hvordan øverste etage i den gamle fabrik er transformeret af arkitekterne, men så snart du ankommer til det private ankomstparti for de 20 boliger, kan du mærke, at Mineralvandsfabrikken er noget helt særligt: Det store atrie, med frit kig til himlen, danner et fælles omdrejningspunkt for boligerne, hvor der er plads til at hilse på naboerne samtidig med, at du kan indrette dig med dit eget uderum foran din bolig mellem de store plantekasser.

Her, i det træbeklædte atrie, bliver der også plads til, at I kan dyrke fællesskabet og stille langborde op og nyde sommeraftener med gode naboer eller venner.

Grundet ejendommens status som værende fredet vil du som ejer være undtaget for betaling af ejendomsskat (grundskyld).

Projektbyggere

Annoncørindhold

Projektmæglere

Annoncørindhold

danbolig Aarhus

Er det svært at finde en bolig, der opfylder dine behov? Måske er din drømmebolig ved at blive opført netop nu. Lad Aarhus Projektsalg og Udlejning udforske muligheden for en ny bolig i et af projektbyggerierne i Aarhus og omegn. På den måde er du sikker på at finde en bolig, der lever op til dine behov og drømme. Kom forrest i køen til din drømmebolig Det kan være svært at orientere sig om de mange nye projektbyggerier. Vi giver dig et overblik over nybyggede projekter. Lige nu har vi en række spændende salgs- og udlejningsprojekter i og omkring Aarhus blandt andet Risskov, Aarhus N, Mårslet, Aarhus V samt Skejby. Vi er din boligspecialist - og hjælper dig med at finde din næste bolig uanset om du er på udkig efter en lejlighed, villa eller rækkehus – og uanset om du ønsker at købe eller leje. Hvorfor vælge projektkøb? Projektbyggeri har ofte en attraktiv beliggenhed, hvilket gør projektkøb til en rigtig fornuftig investering. Derudover får du en enestående mulighed for at være den første beboer i en ny energivenlig bolig, hvor du endda som oftest har mulighed for selv at sætte præg på materialevalg, køkken, bad, gulve mv. Projektsalg adskiller sig fra almindelige boligkøb Hos danbolig har vi en bred og mangeårig erfaring indenfor bolighandel og projektsalg – faktisk har vi tilsammen over 100 års erfaring som ejendomsmægler. Derudover er vi alle dybt forankret i nærområdet og kender byen godt. Vi har det fulde overblik over projekterne og ved hjælp af et tæt samarbejde med entreprenører og projektudviklere, er du garanteret kyndig rådgivning og højt serviceniveau, som vi vægter meget højt. Sammen med vores prisvindende forretning på M. P. Bruuns Gade udgør vores kompetente ejendomsmægler team 15 medarbejdere, som alle arbejder for at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning på Frederiks Plads
Læs mere om danbolig Aarhus