ANNONCØRINDHOLD
07. okt. 2022

Fuengirola


Boliga gør det nemt at købe bolig i Spanien


Se boliger i Fuengirola > 


Det milde klima og varme vejr


Drømmen om at eje hus i Spanien og bruge sine somre i arbejdslivet + nyde otiummet på Costa del Sol, i Malaga eller Fuengirola lever for mange danskere. Idéen om at kunne slippe for vinter gør mange af os varme i hjertet. Og faktisk er det nemmere at købe bolig i Spanien end mange tror. Du skal alliere dig med en dansk mægler, som kender markedet og reglerne, og som samtidig er ekspert i lånemulighederne og friværdi. Derudover skal du benytte din bank til sparring om finansiering. Og så skal du i gang med at undersøge markedet og finde ud af, hvad du kan lide, hvad dine ønsker og drømme er.

 


Costa del Sol området er pragtfuldt og der er masser at lave


I Spanien er der gode muligheder for at vælge mellem lejligheder, villaer og sommerhuse, så I skal overveje både hvor og hvordan I vil bo. Det populære valg er på strækningen mellem Malaga og Marbella og cirka midt imellem finder vi Fuengirola. Området og denne by er en del af det klassiske Costa del Sol område. Udover det kulturelle er der masser af aktiviteter at tage hul på. Golf, tennis og sejlsport er skønt i det gode vejr og så er fodbold jo i en klasse for sig i Spanien.

Se boliger i Fuengirola > Lokalkendt dansk samarbejdspartner er jeres rådgiver


Foto: Jackie Phillip

I Boliga samarbejder vi med ejendomsmæglere, som kender Spanien og er vant til at arbejde med spanske myndigheder. Det er samtidig vigtigt for os, at vores partnere kender både det danske og spanske boligmarked og dermed også forskellene på de to. Derfor har vi valgt at samarbejde med det førende danske ejendomsmæglerfirma i Spanien; Jackie Phillip & Co. Real Estate, herunder med advokat (H) Jackie Phillip, serieinvestor Jacob Risgaard og ejendomsmægler Naja Bischoff. De har desuden et tæt samarbejde med Nykredit Mægler og Nykredit, så dine lånemulighederne er gode. For os er det vigtigt, at I er trygge i processen, så I får en god købsoplevelse uden kedelige overraskelser.

Se boliger i Fuengirola >
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga