ANNONCØRINDHOLD
04. feb. 2020

Gør boligen intelligent og mærk forskellenDet intelligente hjem er ikke noget fremtidsagtigt – det er nemlig muligt her og nu. Flere og flere danske hjem bliver intelligente, og det gælder både nybyggeri som eksisterende boliger. For hvem ønsker ikke at gøre boligen intelligent, så man kan få en nemmere, tryggere og sundere hverdag.

 

Smart home er til glæde for hele familien


En smart home løsning fra Logic Group gør dit hjem intelligent. Vores løsninger leveres til alle typer af boliger og har fokus på:

 • Intelligent lysstyring

 • Komfort og automatisering

 • Tryghed i og rundt om hjemmet

 • Sundt og naturligt indeklima


Vi kalder vores smart home løsing, Logic Living.

 

Smarte kontakter gør boligen intelligent


Der kommer hele tiden nye produkter, der kan integreres i det intelligente hus men det vigtigste er, at alt det grundliggende er på plads. “Logic Living er det fundament, det intelligente hjem bygger på. Vores smart home løsning er selve infrastrukturen i et hus, som du kan udvide over tid og efter behag”, udtaler Salgschef Johnny Roager.

 

Foto: Logic Group

 

Logic Group blev etableret ud fra tanken, at selskabet ikke ville lave en smart home løsning, der krævede, at man skulle trække nye kabler. Derfor udviklede vi Matrix.“ forklarer Johnny Roager og fortsætter: “Vi har designet vores Matrix kontakt, så den passer ind i de huller, der er lavet til de danske kontakter. Det skal nemlig være nemt at gøre sin bolig intelligent.“

 

Når Matrix kontakterne er installeret i hjemmet, så kan man selv bestemme graden af hvor intelligent huset skal være, og på hvilke områder; intelligent lysstyring, komfort, tryghed og/eller sundt indeklima. Det er helt oplagt at styre husets lyssætning på intelligent vis via selve kontakten, eller ved at tale til dit smart home: “Hey Google, tænd lyset i køkkenet”.

 

Med Logic Living automatiseres en lang række funktioner i hjemmet. Du kan blandt andet overvåge døre og vinduer, etablere et sundt og naturligt indeklima via automatisk udluftning fra ovenlysvinduerne. Alt dette og meget mere er muligt, så snart Matrix kontakten er opsat, så man som familie bare kan nyde den komfort og tryghed som et intelligent hjem kan tilbyde,“ udtaler Johnny Roager.

 

Logic Groups løsning er baseret på en ‘åben protokol‘, hvilket har den klare fordel at man ikke er bundet af forskellige produkter og leverandører. Derfor kan smart home løsningen udvides løbende, frit og ganske enkelt. Og vel at mærke med en høj digital sikkerhed.

 

En nemmere, tryggere og behageligere hverdag i hjemmet


Udover den daglige komfort giver den intelligente bolig en række fordele, som man mærker i hverdagen. Det kan f.eks. være at man bliver notificeret på mobilen når børnene kommer hjem eller forlader huset, eller man får besked om at en dør eller et vindue står åbent inden man forlader hjemmet. Derudover kan huset give besked om eks. røg/brand eller vandlækage, når man ikke er hjemme.

 Foto: Logic Group


Logic Living er til alle typer af boliger


Logic Living smart home løsninger bliver skræddersyet til dit hjem, dine ønsker og din økonomi. Logic Living smart home er til alle typer af boliger:

 • Nybyggeri, renovering eller ombygning

 • Eksisterende huse / villaer

 • Lejligheder

 • Rækkehuse

 • Sommer- og fritidshuse


Herunder et eksempel på en Logic Living smart home løsning.

Foto: Logic Group


5 Gode grunde til at vælge Logic Living smart home


 

 1. Trådløs, stabil og med høj sikkerhed

 2. Dansk design der passer direkte ind i dansk el-format

 3. Enkelt at montere i boligen.

 4. Brugervenlig løsning der også kan styres via app og mobiltelefon

 5. En åben løsning der kan udvides løbende med nye funktioner og produkter


Hvordan kommer du i gang med LogicLiving smart home


Hvis du drømmer om at gøre boligen intelligent, så tag fat i Logic Group. Sammen med dig, og evt. din el-installatør, kan vi gennemgå dine konkrete ønsker op imod din bolig og din økonomi. Herefter kan vi designe den rigtige smart home løsning med udgangspunkt i en el-plan. Efter løsningen og økonomien er godkendt af dig, går vi i gang med at sætte den op med de komponenter der skal indgå i den samlede løsning. Løsningen pakkes og leveres klar til montering. Det tager typisk 3 – 4 timer for gennemførelse af en standard montering, og så er din bolig intelligent. Og vel at mærke uden at trække kabler, lave huller i væggen eller efterlade et rod.

 

Book en Logic Living smart home fremvisning i dag


Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en Logic Living smart home fremvisning. Du bliver inspireret og klogere på hvordan du kan gøre din eksisterende bolig eller kommende drømmebolig intelligent.

Det tager typisk kun 45 minutter og kan afvikles både fysisk og virtuelt i sikre og trygge rammer. Kontakt Logic Group på 7060 2080 eller send en mail til logicliving@logic-group.com.

Gør boligen intelligent i dag og mærk forskellen med det samme!