ANNONCØRINDHOLD
25. apr. 2020

Gør din drømmebolig bedreDu har fundet huset, beliggenheden er fantastisk, tæt på arbejdet, tæt på indkøb og alt det du værdsætter. Huset har alt med undtagelse af plads nok. Eller måske trænger det til en opdatering?

Er pladsmangel så nok til at droppe dette drømmehus? Nej, siger Direktør Michael Pedersen fra reDesign Home A/S. Faktisk kan det ende ud i et stort plus for køber, mener direktøren.

En tilbygning eller en renovering, stor såvel som mindre, er en god investering for de fleste, især for boligejere i København og Nordsjælland, hvor kvadratmeterpriserne er høje, og overstiger kvadratmeterprisen for at opføre den nye tilbygning, forklarer Michael Pedersen.

 

Få det køkken alrum du ønsker


Køkken alrum er et af de steder, hvor en køber oftest ønsker forandring. Derfor er det typisk også en god investering i boligen, som tilmed skaber daglig glæde.

Med den rette indretning, kan rummet også skabe mere energi i hverdagen.

- Vi oplever også ofte, at værelserne er for små, og det har vi også løsninger for. Her bygger vi stedet opad, og skaber en soveplads på en hems højere oppe i værelset, således at der bliver mere luft i værelset," fortæller Michael Pedersen, der røber at han også selv har gjort dette.

- Med tre børn, hvor værelserne i huset ikke gav dem plads nok, så var det den perfekte løsning, og vores børn elsker det.

- Hos os selv kom vi også frem til at det gav mening med en udbygning. Vi manglede et hjemmekontor, men i stedet for at bygge det, så blev den nye udbygning et nyt lyst soveværelse med godt lysindfald, gode energier og med et walk-in closet som fruen havde ønsket sig i mange år. Det gamle soveværelse blev i stedet til hjemmekontoret. Løsningerne er mange, når man får analyseret og kigget mulighederne igennem, forklarer Michael med et smil.

 

Energioptimering og fokus på co2 aftrykket


Et renoveret og re-Designet hjem, skal have en naturlig fokus på energioptimering og højisolerende “byggeelementer".

- Fokus på en bedre fremtidig total boligøkonomi med lavere Co2 aftryk, er et helt naturligt element i vores rådgivning og udførelse af dit kommende byggeprojekt, lover Michael Pedersen.

Derfor tilbyder reDesign Home også at kigge på muligheder, og, i fællesskab med kunden, at finde de løsninger der passer bedst til det aktuelle behov.

 

reDesign Home leverer dygtig projektleder


Når beslutningen er taget, så sørger en projektleder for at styre det hele, og holde kunden informeret om hvordan arbejdet skrider frem i forhold til den nøje lagte tidsplan.

Derfor giver det god mening at samarbejde med reDesign Home fra starten. Det kan hurtigt kræve alt for meget unødig energi og tid at holde styr på alle opgaverne selv, fordelingen af opgaver og udarbejdelse af en tidsplan til elektriker, blikkenslager, maler, tømrer og murer.

 

Kundens tilfredshed er vores vigtigste parameter


- reDesign Home har specialister med indenfor alle områder af byggeriet, således at du som kunde opnår den optimale løsning af din opgave, uden at skulle betale for meget, fastslår Michael.

- Tilfredse kunder er det vigtigste for vores virksomhed. Man må ikke gå på kompromis her. Og man bliver da bare begejstret, hvis huset kan tilpasses, så det bliver til drømmehuset, og tilmed mere værd for fremtiden.

Få et 100% uforpligtende og gratis byggetilbud fra reDesign Home A/S her