ANNONCØRINDHOLD
04. mar. 2019

Gør dit hjem forårsklarForåret står på døren, og det betyder mere lys og ikke mindst mere sol og varme, som vi alle har gået og hungret efter hele den mørke og kolde vinter.

Forår og sol betyder også meget mere tid i haven og på terrassen for de fleste danskere. Så meget at vi har et helt ord for, at vi skal gøre hjemmet klar til forår. Nemlig forårsrengøring eller klargøring som nogle vil sige.

Men det er jo også rigtigt nok, for det er det, vi gør. Hvert år. Om og om igen. Haven, terrassen eller altanen ser ligedan ud hvert år, og den får samme tur hvert år, inden havemøblerne findes frem fra gemmerne.

Forårsrengøring eller klargøring af haven betyder for de fleste, at græsplænen skal gøres pæn og de blomster, som måske har overlevet vinteren og kulden skal have en kærlig hånd og hjælpes lidt på vej til igen at blive rigtig fine sommerblomster. Men haven er én ting, som selvfølgelig er en del af at gøre klar til forår og sommer.

I løbet af vinteren har skidt og snavs hvirvlet rundt i luften i alverdens små storme og blæsevejr. Det sætter sig et helt bestemt sted, som solen og lys tydeligt afslører, hvor er. Nemlig på vinduerne.

Lige så snart den første forårssol lyser ind gennem vinduerne, er det umuligt at undgå at se, at solen ikke altid trænger helt godt i gennem vinduerne. De er simpelthen lidt for beskidte. Vinduespudsning kan gøre en verden til forskel, men kun hvis det bliver gjort ordentligt og pænt. Din vinduespudser på Sjælland står altid klar til at hjælpe dig med dine beskidte og snavsede vinduer, så de igen kan blive flotte, og solen kan komme igennem.

 

Terrassens tur


Nu har vi været igennem haven og vinduerne men hvad med terrassen, hvor adskillige sommermåltider og morgenkaffer skal indtages?

En terrasse, som er lagt i fliser, kan godt komme til at se lidt trist ud. Det er virkelig ærgerligt, når der gemmer sig flotte fliser nedenunder. Det er der heldigvis råd for. Du kan få en gratis prøve på fliserens, som kan fjerne flisepest og igen gøre dine fliser pæne og klar til, at du og din familie sætter de bare tæer på terrassen igen.

Hvad enten dine fliser har fået alger eller flisepest, så kan en god omgang fliserens tage det. Du kan enten gøre det selv eller få hjælp af professionelle, som ved lige præcis, hvordan dine fliser skal behandles og ordnes på allerbedste vis.

Nu har du snart været rundt om mange af de ting, som typisk indgår i en almindelig danskers forårsklargøring af udendørs områderne ved et hus. Der er heller ikke noget bedre end, når solen kommer frem, og sommeren står for døren, at haven, terrassen og vinduerne bare spiller og er klar.

Så kan foråret, varmen og solen bare komme an og helt ind i havens små kroge og terrassens hyggekrog. På den måde kan du nyde hele sommeren og få ordnet det hele, inden sommeren rigtig går i gang.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga