ANNONCØRINDHOLD
15. dec. 2020

Skal du også gøre din bolig klar til salg? Læs med herEt hus er mere end blot nogle vægge vi kan leve inden for, det er et hjem som hvori vi har utroligt mange fantastiske minder med vores venner og familie. Derfor er det også en stor og vigtigt beslutning når man så beslutter at sætte ens hus til salg, idet det indikere at I nu skal finde et nyt hjem. Har I besluttet at sælge jeres hjem, kan I med fordel læse med herunder. Her kan I finde ud af hvordan I bedst forbereder jer på et boligsalg.


Få fikset de slidte elementer i jeres hus


Det første du bør få set på er hvilke elementer I jeres hus som kunne trænge til en kærlig hånd. Ved at få fikset de ting som er I den alle værste stand, vil I kunne løfte potentielle køberes helhedsindtryk af boligen.

 

Områder som ofte har brug for en kærlig hånd, omfatter især gulve. Mange særligt trægulve har nemlig tydelige brugsspor i form af pletter og diverse ridser. Dette kan I nemt og hurtigt få fikset ved at få slebet jeres gulve. Dette kan I nærmest selv gøre, så simpelt er det. Efterfølgende bør I overveje at tilføje en toplak, for at tilføje den sidste finish.

 

Men I alligevel har jeres rum ryddet for møbler, mens i sliber gulve, kan I samtidigt overveje at male jeres vægge. Ser jeres dengang hvide vægge nu triste og forfaldne ud, vil dette reflektere dårligt på hele huset. Derfor er det vigtigt at I får udbedret hvis der er nogle fejl i malingen.


Sørg for at få gjort det nødvendige arbejde i haven


Herudover er det også vigtigt at din have ikke ser forfalden ud. Derfor kan du med fordel få lavet det nødvendige arbejde i din have, inden du sætter dit hus til salg.

 

Har du store gamle træer i din have, indebærer dette typisk at du er nødt til få trimmet disse træer, for at kunne få mere sollys ind i haven. Til dette kan du med fordel anskaffe dig en Husqvarna motorsav eller en Husqvarna automower. Du kan se udvalget fra Husqvarna her. Du kan også med fordel overveje at få anskaffe dig en Husqvarna løvsamler, så du nemt og simpelt kan få samlet nedfaldne blade sammen, så de ikke ligger i haven.

 

Ikke nok med at du bør få gjort noget ved dine træer, er det også vigtigt at du sørger for at få fjernet al ukrudtet fra dine bede. Dette skyldes at disse hurtigt kan få din have til at se vild og tilgroet ud.


Lav en grundig hovedrengøring inden hver fremvisning


Det er ingen hemmelighed at der efter du har sat huset til salg vil være en hel del fremvisninger af huset. Derfor er det også vigtigt at I inden indstiller jer på at være klar til at gøre det nødvendige arbejde når der er fremvisninger.

 

Alternativt skal I blive gode til at lave løbende oprydning, således at jeres hus altid står knivskarpt.