Find dine lokale mæglere

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig her

Kun hos Boliga!

Vælg mægler efter salgspris, solgte boliger og salgstid.
Du vælger selv, hvem der passer bedst til din bolighandel.
Salgsvurdering
En salgsvurdering er ejendomsmæglerens professionelle vurdering af, hvad din bolig er værd – og altså hvad du kan forvente at få for den ved et salg.

I vurderingen vil ejendomsmægleren tage højde for din boligs stand og beliggenhed, efterspørgslen på netop en ejendom som din og markedets generelle udvikling.

Der kan være store forskelle på, hvor dyrt de enkelte ejendomsmæglere vurderer din bolig: Nogen sætter prisen højere for at være sikker på at få dig som kunde, mens andre sætter prisen mere realistisk i forhold til det aktuelle boligmarked i netop dit område. Det er vigtigt, at du ikke kun vælger ejendomsmægler ud fra den pris, han eller hun har stillet dig i udsigt. Er prisen sat forkert, kan det have store konsekvenser for dit boligsalg – og du kan blive nødsaget til alligevel at skulle justere prisen ned for at få boligen solgt.

I Boliga Salgsvurdering kan du finde ejendomsmæglerens gennemsnitlige kvadratmeterpriser og se, hvor mange boliger, de har solgt.

Er du i tvivl, om du vil sælge – eller skal du eksempelvis bruge en boligvurdering til din bank i forbindelse med optagelse eller omlægning af et lån, er det ligeledes noget, ejendomsmægleren kan hjælpe dig med.
Boliga Premium Mægler
Er en ejendomsmægler markeret som ’Premium Mægler’, betyder det, at denne mægler er specielt udvalgt som Boligas samarbejdspartner og dermed har eksklusive annoncefordele på Boliga.dk, når din bolig skal sælges.

En Premium Mæglers boligannoncer er fremhævet på Boliga.dks lister og kortsøgning. Det giver din annonce en væsentlig større eksponering end andre annoncer over for de boligsøgende.

Premium Mæglere kan desuden eksklusivt sende din bolig ud som skuffesag til potentielle købere i Boliga.dks omfattende køberkartotek.
Skuffesag
En skuffesag betyder, at din bolig bliver vist diskret; uden eksponering på boligsiderne og uden registreret liggetid. Med andre ord; din bolig kommer ikke officielt til salg. I stedet sørger mægleren for, at din bolig bliver sendt via Boliga.dks køberkartotek til dem, der lige nu drømmer om en bolig som din.
Liggetid og salgstid
Liggetiden er et udtryk for, hvor længe en bolig aktuelt har været til salg hos mægleren. Liggetid forveksles ofte med salgstid, der viser, hvor lang tid der er gået, fra en bolig er blevet annonceret til salg, til boligen er solgt.

Liggetid: Hvor længe boligen aktivt har ligget til salg hos mægleren
Salgstid: Hvor lang tid boligen var på markedet, før den blev solgt
Afslag
Afslag viser forskellen mellem den sidst kendte udbudspris og handelsprisen på boligen, populært kaldet ’forhandlingsrabatten’. Afslaget kan blandt bruges som indikator for, hvor god mægleren har været til at sætte udbudsprisen – eller hvor god mægleren er til at forhandle en fornuftig pris hjem til sin kunde.
Prisjustering
Prisjustering viser, hvor meget en mægler har sat sine boliger op eller ned i pris på det aktuelle marked. Prisjusteringen kan være med til at vise, om ejendomsmægleren er god til at fastsætte priserne på de boliger, som hun eller han får i kommission.

Det kan også være en indikator for, om markedet er varmt eller koldt. I et koldt marked, hvor der er langt mellem køberne, vil der typisk være større prisjusteringer.
Solgte boliger
Solgte boliger viser, hvor mange boliger ejendomsmæglerne har solgt på markedet i en given tidsperiode. Boliga.dk matcher ejendomsmæglernes tidligere annoncer med salgsdata. Det betyder, at boliger solgt via ejendomsmæglernes skuffer – såkaldte diskretsalg, hvor boligen ikke udbydes offentligt til salg – er frasorteret i opgørelserne.
Kvadratmeterpris
Kvadratmeterprisen giver et indtryk af prisniveauet i det område, man befinder sig i. Men den kan også være et udtryk for værdien af de boliger, som mægleren har specialiseret sig i at sælge. Desuden kan den fortælle, hvor højt eller lavt mægleren prissætter sine ejendomme i forhold til konkurrenterne.