København By - Boliga.dk

Find din nye bolig i København By

København huser Danmarks mest attraktive boligmarked med skyhøje priser og mange handler. Ikke så overraskende er det særligt salget af ejerlejligheder, der med op over 6.500 handler i 2020 trækker den helt store del af områdets boligsalg.

Lejlighederne spænder næsten lige så bredt som beliggenhederne og tæller således fine kvadratmeter med parket og stuk i det inderste København tæt på kulturlivet og en madscene i verdensklasse og små toværelseslejligheder på broerne – omgivet af moderne bagerier med friskbrygget kaffe og traditionelle beværtninger, der ser ud og lugter, præcis som de skal.

Over de seneste 15 år er der ifølge Københavns Kommune kommet 26 procent flere københavnere, og i alt bor der mere end 632.000 mennesker i byen – og en bopæl her kommer ikke helt billigt. Vil man købe sin egen bolig i København eller nabokommunen Frederiksberg – og altså således have adresse i hovedstadens helligste haller – skal der nemlig betales 40-50.000 kroner pr. kvadratmeter. Det svarer til, at en køber giver mellem 3,2 og fire millioner kroner for en ejerlejlighed på 80 gennemsnitlige kvadratmeter.

Leder man efter et helt hus eller et rækkehus til salg i København, skal man også berede sig på priser, der tilhører den absolutte top. Den gennemsnitlige kontante pris på et hus på Frederiksberg lød således på svimlende 11,3 millioner kroner i 2020. Det gør Frederiksberg til det dyreste sted at købe hus i hele landet.