Opret søgeagent

Opret en søgeagent og få direkte besked i din indbakke, når der er nye boliger og skuffesager, der matcher dine ønsker.

Opret en søgeagent og få boliger direkte i din indbakke

Sådan opretter du en søgeagent

Vælg dine søgekriterier

Opret søgeagenten

Du modtager en e-mail, når der
er match på dine søgekriterier

Vi sender også matchende
skuffesager med i mailen

Hvad betyder...

Søgeagenter

En søgeagent er en gemt søgning, hvor vi husker dine kriterier for dig, og giver dig direkte besked med nye boliger, der matcher dine krav til eksempelvis beliggenhed, størrelse og pris. Beskeden kommer i din mail-indbakke - max. én gang i døgnet - og viser alle nye resultater, der matcher med dine ønsker. Du kan sagtens have flere søgeagenter samtidig.

Skuffesager

En skuffesag er en ejendom, der endnu ikke har ramt det offentlige boligmarked, men som vi altså alligevel kan præsentere for vores brugere, så du hele tiden har det bredest mulige udbud af boliger at vælge imellem. Du skal være oprettet som bruger på Boliga.dk for at få adgang til skuffesager. Opret en gratis bruger her.

Gemte boliger

Ligesom du kan gemme dine søgninger, kan du også gemme specifikke huse, sommerhuse, lejligheder og grunde - både når de er udbudt til salg og gennem vores BBR-arkiv. På den måde sørger vi for, at du får besked i din mail-indbakke, når der sker en udvikling med en ejendom, du er særligt interesseret i. Det kanvære, når huset sættes til salg, sælges, at prisen justeres - eller når der afholdes åbent hus.

Køberkartotek

Når du gemmer en søgning eller en overvågning af en bolig på Boliga.dk, skriver vi dig automatisk op i vores køberkartotek, så du er sikker på at modtage alle de nye ejendomme og skuffesager, vi får ind. Samtidig har vores Premium Mæglere adgang til at se, hvor mange brugere, der er interesseret i det område eller hus, som han er ved at sætte til salg, og give dem direkte besked om udbuddet.

Vi samler selvfølgelig alle vores nye resultater til dig i én daglig mail, og du kan altid selv justere, tilføje og slette dine overvågninger via Mit Boliga på Boliga.dk.