22. apr. 2024

250 millioner kroner: Her er Danmarks dyreste håndværkertilbud250 millioner kroner for en grund med et faldefærdigt hus: er det en god investering eller en luksusfælde?

På Lille Strandvej 27 i Hellerup står et hus, der engang var en storslået villa, men nu blot er en skygge af sig selv. Med tydelige tegn på forfald og manglende vedligeholdelse, er det svært at forestille sig, at denne ejendom er sat til salg for hele 250 millioner kroner. Men det er faktisk tilfældet, hvilket gør det til Danmarks dyreste håndværkertilbud.

Grunden, der er på knap 3000  kvm, har en beliggenhed direkte ud til Øresund, så der er bestemt både potentiale og havudsigt her. Men der er ingen tvivl om, at der skal udføres meget arbejde for at bringe huset tilbage til dets oprindelige stand. Hvis man da ikke i stedet vælger  at gå nedrivningsvejen og bygge nyt fra bunden.

Læs også: Første kvartal 2024: Det viser udbudstallene

Giv et bud på en ambassade
Ejendomsmægler og sælger skriver, noget utraditionelt, at ’bud ønskes’ direkte i salgsopstillingen. De lægger derfor op til at prisen ikke er skåret helt i granit. Potentielle købere har derfor stadig muligheden for at forhandle sig til et bedre tilbud på villa’en, der tidligere har fungeret som den Saudi Arabiske ambassade.

Inden man kaster sig ud i en budrunde, kan det være relevant at have in mente, at den dyreste bolig solgt i Danmark nogensinde var med en salgspris på 150 millioner kroner. Rekorden blev sat i 2020 og var en kæmpevilla på Egtoftevej i Vedbæk i Hørsholm Kommune, og ingen bolighandel er endnu overgået den pris.

Se det milliondyre håndværkertilbud her