Foto: Lokalbolig Holte
28. Maj 2021

Efter to år: Burhan G sælger liebhavervilla med rabat


Enhver god købmand ved, at rabat er en af de sikreste veje til et salg - og det er meget vel den strategi, som popstjernen Burhan G har skrevet sig bag øret. 


Noget tyder i hvert fald på, at Tættere på Himlen-sangeren har været til at handle med: 


Ifølge den netop tinglyste handel har køberen af sangerens hjem i Nordsjælland nemlig fået sit navn på skødet med en millionrabat oveni hatten. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk. 


Popsmedens nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80'er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner. 


Den fik dog ikke lov til at ligge længe til salg, før en køber slog til: Blot 24 dage efter kunne ejendomsmægler Kristian Kofoed fra Lokalbolig Holte nemlig bekræfte salget overfor Boliga.dk. 


Prisen for hele herligheden - inklusiv fem værelser og en 1.200 kvadratmeter stor grund i den storkøbenhavnske forstadsby Søllerød - endte på 11,8 millioner kroner - altså lige præcis én million kroner under udbudsprisen.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusStore prisstigninger


Burhan G,  som i løbet af sin allerede lange karriere har forsynet danskerne med den ene ørehænger efter den anden - fra monsterhittet Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv til det emotionelle samarbejde med popdronningen Medina på Mest Ondt - har kun boet i huset i lidt over over to år. 


Selv købte Burhan G villaen i starten af 2019, den gang lød prisen på 7,5 millioner kroner.

Rudersdal Kommune, hvor hjemmet ligger, er da også et af de steder, hvor huspriserne har haft rigtig meget fart på de seneste år:


Ifølge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for handlede villaer og rækkehuse i området steget over 16 procent bare siden første kvartal 2019, hvor Burhan G købte huset, til i år, hvor han altså solgte det igen.  


Til sammenligning er det gået noget langsommere på det landsdækkende boligmarkedet, hvor salgskvadratmeterpriserne i samme periode er steget med mere beskedne otte procent. Se Burhan G’s vilde villa her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på