25. okt. 2022

Har du råd? Vild hesteejendom er landets dyrestePå Jyllands næse udenfor Ebeltoft er en vild hesteejendom netop kommet til salg for intet mindre end 70 millioner kroner.

Et heftigt prisskilt, der ikke bare placerer den i top som det dyreste boligudbud i Jylland, men også som landets absolut dyreste landejendom lige nu.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Kleppenhus, som ejendommen hedder, er ejet af den norske dressur- og landsholdrytter Cathrine Rasmussen, og det er da også især hestene, der fylder på de over 28 hektar jord, som ligger ned til Stubbe Sø på Djursland.

Ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen er der nemlig hele fire staldanlæg med både solarier, spa, vandløbebånd og en kæmpe ridehal – alt sammen til de firbenede.

Til de tobenede er der blandt andet en hovedbygning på over 550 kvadratmeter, en gæstebolig på yderligere 273 kvadratmeter, en rytterstue og hele tre lejligheder til medarbejdere.

 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga SalgsvurderingLandets dyreste


Som nævnt er Kleppenhus lige nu den dyreste landejendom til salg på det offentlige boligmarked, og ifølge Boliga.dk er der et godt stykke ned til den næste ejendom på listen, der også ligger i det jyske:

Udenfor Vejle er over 300 år gamle Lerbæk Gods nemlig til salg for 59,5 millioner kroner – og det er inklusive en voldgrav og næsten 186 hektar jord.

Der er dog stadig et stykke op fra begge de dyre landejendomme til den allermest bekostelige bolig, der lige nu er til salg; en palæejendom midt i København, hvis næsten 700 kvadratmeter skal koste dig runde 100 millioner kroner.

 

Se den vilde hesteejendom Kleppenhus her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga