Foto: Idenyt
29. Nov. 2021

Sådan får du din bolig gennem de kolde vintermånederTi tips til renovering af badeværelset, hacks til at spare på varmeregningen og havemand Claus Dalbys bedste råd til det hvide julebord. Alt det – og meget mere – får du i denne første udgave af idenyts digitale magasin.

 

Julen banker på i denne første udgave af idenyts digitale magasin. Vi tager hul på de hyggelige forberedelser til december måned og giver dig gode råd om alt fra udendørs lyskæder til en lækker og hurtig opskrift på brændte mandler. Få hjælp til at vælge og passe de fine juleblomster og find masser af inspiration til julebordet, når Claus Dalby deler ud af sine gode idéer og får simple ting til at se smukke ud.

 

Inspirerende artikler om hus og have 


Idenyts magasiner indeholder altid inspirerende artikler om hus og have, og i denne udgave sætter vi fokus på det, der interesserer os danskere mest - vores bolig. Læs blandt andet, hvordan du kommer billigt igennem årets kolde måneder med gode tips til at spare på varmeregningen. Se også, hvilke råd og regler, du bør kende, før du begynder renoveringen af badeværelset - og hvordan du reducerer dit madspild. Læs hele magasinet her. 

 

Altid sjove konkurrencer med flotte præmier


I det nyeste magasin får du også chancen for at forsøde julemåneden med lækre præmier. Deltag i hele tre konkurrencer og vind 48 smagfulde specialøl fra Ørbæk Bryggeri, 36 lækre cocktails fra Nyborg Destilleri eller et elegant armatur fra Blanco til en samlet værdi af 5.595 kroner. Husk også at tilmelde dig idenyts store julekalender med præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner.

 

Få gratis abonnement - allerede i dag


Som noget nyt udkommer idenyt digitalt otte gange årligt, og du kan få magasinet tilsendt direkte i din mailboks på udgivelsesdatoen. Læs det nyeste magasin allerede i dag og få masser af inspiration til julemåneden og din bolig. 

 

Vil du have idenyt direkte i din mailboks, når det udkommer? Tilmeld dig her og tegn et gratis abonnement med det samme.

 

Denne artikel er skrevet af idenyt.
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga