02. maj 2024

Spindoktor sælger luksuslejlighed for 23 millionerHvis du drømmer om en smuk lejlighed på Østerbro, så er det nu du skal slå til. Nu kan du nemlig få fingrene i tidligere spindoktor, Mikael Børstings, luksuslejlighed.

Det skriver Boliga.

Mikael Børsting blev i offentligheden kendt som særlig politisk rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, både i Statsministeriet og i Venstre. I 2016 startede han kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, sammen med tidligere pressechef for de konservative Michael Ulveman.

LÆS OGSÅ: Morten Albæk sælger luksusvilla for 14.9 millioner kroner

Milliongevinst i sigte
23.000.000 kroner skal du have op af lommen for Børstings luksuriøse lejlighed. Her får du et boligareal på 276 kvadratmeter, fyldt med indbydende materialer og detaljer. Lejligheden fordeler sig over fire værelser, et køkken-alrum, et badeværelse, to stuer og en flot balkon med udsigt til byen.

LÆS OGSÅ: Dansk influencer sælger liebhaverbolig for 48 millioner kroner

Ifølge Boliga erhvervede den tidligere spindoktor og hans kone, Lizette Snejstrup Børsting, sig luksusvillaen tilbage i 2021 for 17.850.000 kroner. I dag står de derfor til at opnå en flot boliggevinst på 5.150.000 kroner.

Se boligen her.