Foto: Home Silkeborg, Nybolig Slagelse, Home Frederikshavn
27. Okt. 2021

Tagterrasse og New Yorker-stemning: Her får du storby-lejligheder langt fra KøbenhavnEjerlejligheder plejer at være lig med storbyer - og selvom begrebet kan diskuteres i et land som Danmark, der blot har en enkelt - København - som kommer i nærheden af den størrelsesorden, er det da også her, at de fleste og dyreste af landets ejerlejligheder ligger.

Men det betyder dog ikke, at du ikke også kan få lejligheder med storby-vibes langt fra København.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

I København står en gennemsnitlig ejerlejlighedskvadratmeter for øjeblikket udbudt til salg for intet mindre end 53.800 kroner, hvilket er landets højeste pris.

Helt billig er storbystemningen dog heller ikke at komme i nærheden af i landets øvrige større byer; Aarhus, Aalborg og Odense, hvor der i øjeblikket skal betales mellem 23.500 og knap 40.000 kroner pr. kvadratmeter.

 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmetHer er tre storby-lejligheder langt fra København


New Yorker-stil i Slagelse
Foto: Nybolig Slagelse

Det kan nok tælles på ganske få hænder, hvor ofte Slagelse og New York er nævnt i samme sætning, men ikke desto mindre er det relevant, når det kommer til denne lejlighed, der ligger midt i den sjællandske by. På de 153 kvadratmeter er der nemlig storby-stil med rå murstensvægge, fritliggende bjælker og loft til kip.

Lejligheden er udbudt til salg for 2.895.000 kroner – hvilket svarer til en kvadratmeterpris på næsten 19.000 kroner, som stort set også er gennemsnittet for områdets udbudte boliger. Det viser Boliga.dks prisberegner.

 
Se lejligheden her


Tagterrasse i Frederikshavn
Foto: Home Frederikshavn

At slænge sig på en roof top-terrasse i forbindelse med en lejlighed på syvende sal med lidt køligt til ganen lyder hverken helt dårligt eller som noget, der hører sig provinsen til. Men det er tilfældet for lejligheden her – postnummeret tilhører nemlig Frederikshavn - og udsigten går til Skagen.

Foruden tagterrassen hører der også to altaner med til lejligheden, der i alt rummer 167 boligkvadratmeter. Lejligheden er udbudt til salg for 5.495.000 kroner, det kan omregnes til en kvadratmeterpris på knap 33.000 kroner - hvilket er et pænt stykke over gennemsnittet i området.

 
Se lejligheden her


Paris banker på i Silkeborg
Foto: Home Silkeborg

Du får sandsynligvis ikke brug for at støve dit skolefranske af for at få dig en espresso på den lokale kaffebar i Silkeborg – men alligevel lover mægler i salgsmaterialet til denne lejlighed, at Paris banker på.

Lejligheden, der ligger midt i Silkeborgs centrum, er da også helt nyistandsat med smedejerns glaspartier, stuer en suite og franske altaner. Prisen lyder på 2.945.000 kroner, for det beløb får du 127 boligkvadratmeter, hvilket altså giver en kvadratmeterpris på knap 23.200 kroner – og det er faktisk billigere end gennemsnittet i området.

 
Se lejligheden her

 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga