Ejerlejlighed til salg i Danmark

Landets ejerlejligheder hører bestemt ikke kun storbyerne til. For selvom der både findes og sælges flest lejligheder i København, er det muligt at erhverve sig en lejlighed i de fleste danske byer. Ligesom geografien spænder vidt, gør priserne og størrelserne det også. Er du på udkig efter en ejerlejlighed kan det derfor være en god ide at søge bredt, hvis budgettet ikke er uendeligt stort. Priserne varierer ikke blot fra by til by - der kan også være penge at spare på at rykke ned fra højderne og eksempelvis indstille søgningen mod opgangenes nederste etager. På Boliga.dk kan du finde alle ejerlejligheder til salg i Danmark.

Vælg boligtype

7.376 resultater
Liggetid
Liggetid
1 - 50 af 7.376 resultater

Boligkøbet er blandt de største og absolut dyreste valg, de fleste danskere træffer i livet – derfor skal jagten på drømmehuset, den perfekte lejlighed eller det hyggelige sommerhus bygges på et så bredt grundlag som muligt.

Boliga.dk har samlet alle de villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse og grunde, der for øjeblikket er udbudt til salg i hele Danmark. Her finder du altså det samlede udbud et sted på tværs af ejendomsmæglere, Selvsalg og tvangsauktioner – og med stribevis af nyttige data, der klæder dig på til et godt boligkøb. Du kan eksempelvis se, hvor længe boligerne har været til salg, om prisen er sat realistisk i forhold til lokalområdet - og hvad huset tidligere er solgt for. Dyk også ned i vores univers om området; her kan du finde ud af, hvordan offentlig transport ligger placeret, om børnene får langt til skole og fritidsaktiviteter - eller om der er skov, strand og shopping i nærheden. Du kan se risikoen for at blive generet af støj fra omkringliggende veje og industri – eller om grunden ligger badet i skygge det meste af året eller endnu værre; om den bliver oversvømmet, hvis et skybrud rammer.

Når du leder efter et nyt hjem et sted i Danmark, er der ligeledes store forskelle på, hvor meget investeringen i mursten kommer til at koste dig. Herlighedsværdi, stand og den hyperlokale beliggenhed spiller naturligvis en væsentlig rolle – men også bare fra kommune til kommune kan der være store gennemsnitlige forskelle på kvadratmeterpriserne, også selvom afstanden ikke nødvendigvis er lang. Hvis du er ude efter flere kvadratmeter, en bedre stand eller beliggenhed end budgettet umiddelbart rummer, kan det derfor i alle dele af landet være fornuft at udvide boligjagten – og gå på opdagelse i de omkringliggende postnumre.